Nieuws Oost-Vlaanderen Made in Oost-Vlaanderen lijst startende ondernemers op

Made in Oost-Vlaanderen lijst startende ondernemers op

Made in Oost-Vlaanderen lijst startende ondernemers op

startendondernemerDe aandachtige lezer zal hebben gemerkt dat zich hierboven een nieuwe knop ‘Starters’ bevindt. Voortaan wordt die bijna dagelijks aangevuld met recent opgerichte bedrijven op basis van de oprichtingsakten zoals die in het Belgisch Staatsblad verschenen zijn.

We brengen al regelmatig artikelen over de verwezenlijkingen van starters, over de initiatieven die worden genomen om het ondernemerschap te bevorderen, over de ontwikkelingen rond de financiering van starters en over de specifieke problemen waarmee starters af te rekenen krijgen, maar omdat we een boon hebben voor ondernemers en voor starters in het bijzonder, willen we nog vaker het verhaal brengen van mensen die de stap hebben gezet naar een eigen zaak. Dat hoeft niet noodzakelijk in high tech te zijn, want we zien ook geregeld starters die bijvoorbeeld in de retail met vernieuwende concepten uitpakken. Ben of ken je zo iemand, stuur dan een mailtje naar redactie@madeinoostvlaanderen.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.