Nieuws Oost-Vlaanderen Made in Oost-Vlaanderen Live prikkelt alle zintuigen

Made in Oost-Vlaanderen Live prikkelt alle zintuigen

Made in Oost-Vlaanderen Live prikkelt alle zintuigen

Op donderdag 19 oktober is het netwerktijd met Made in Oost-Vlaanderen Live. Vijf boeiende gastsprekers, maar bovenal ondernemers, maken er ongetwijfeld een sprankelende editie van. Wij geven u nog vier redenen waarom uw aanwezigheid in Lumière in Lokeren heel zinvol kan zijn:

  • Made in Oost-Vlaanderen Live stelt gastsprekers voor die u zullen inspireren met ervaringen gegrepen uit hun professionele leefwereld. Tegelijkertijd delen ze handige tips & tricks.
  • De netwerksessie op het einde van de namiddag geeft de ideale gelegenheid om boeiende, nieuwe contacten te ontmoeten. Vele aanwezigen hebben bovendien belangrijke functies, ideaal dus om meteen zaken te doen.
  • Alle zintuigen worden geprikkeld, ook de smaakpapillen dankzij een uitgebreid en verzorgd walking dinner
  • U kan van begin tot einde genieten. Het Made in-team zorgt voor alles van a tot z.

Onze gastsprekers

Vicepremier Alexander De Croo neemt als eerste het woord. “Een ondernemer ziet hetzelfde als een gewone burger, maar ziet er opportuniteiten in”, liet de Oost-Vlaming weten in een voorgaand interview. Tijdens het event krijgt hij enkele vragen voorgeschoteld door Bart De bruyn, journalist van Made in Oost-Vlaanderen.

Nadien is Laura Verhulst van Madam Bakster aan de beurt. Als jonge ondernemer geeft ze haar visie rond de sterkte van personal branding. “De meest authentieke verhalen worden geschreven doordat ondernemers hun persoonlijkheid en hun visie in de zaak laten doorschijnen, zowel intern als extern. En dat maakt het net zo transparant en eerlijk.”

Voor hij een nieuwe directeursrol van AM Investco in Italië op zich neemt, staat Matthieu Jehl van ArcelorMittal ons nog even te woord. Hij staat sterk achter het subsidiariteitsbeginsel: de juiste beslissingen op het juiste niveau laten nemen. “Mijn motto? Walk the talk. Doe wat je zegt, maar zeg ook wat je doet.”

Samenwerken met starters rond duurzaamheid kan een enorme win-win voor bedrijven opleveren. Dat is waar Olivier De Cock van De Startersfabriek aandacht aan zal besteden. “Ik wil ondernemers overtuigen van hun eigen kracht om maatschappelijke verandering te helpen sturen.”

Tot slot zal Dirk Perquy van Terre Bleue het publiek weten te inspireren met zijn jarenlange expertise in de modewereld. Zijn familiebedrijf is reeds aan de derde generatie toe en staat steviger dan ooit op de markt. “Nadenken over de lange termijnvisie van het bedrijf is wat ik het liefste doe.”

Meer dan welkom

Wil je meer weten over het programma? Ben je benieuwd wie zich al heeft ingeschreven? Of gewoon zin gekregen om zelf aanwezig te zijn? Surf dan als de bliksem naar http://www.madeinlive.be/oostvlaanderen/. Inschrijven kan tot en met donderdag 12 oktober.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.