Nieuws Oost-Vlaanderen Made In Oost-Vlaanderen schakelt over op zomerversnelling

Made In Oost-Vlaanderen schakelt over op zomerversnelling

Made In Oost-Vlaanderen schakelt over op zomerversnelling

SONY DSCDe zomervakantie is voor veel bedrijven al bezig of nakend. Ook Made In schakelt vanaf nu over op een lagere versnelling. Vanaf nu krijgt u onze nieuwsbrief tot midden augustus nog op maandag en donderdag. Ondertussen blijven we wel dagelijks een aantal relevante berichten posten op de site.

Kom dus zeker geregeld een kijkje nemen, ook als u ondertussen in de schaduw van een plataan aan een pastis nipt of op een zonnig strand uw rug laat insmeren.

We hopen samen met u dat de vakantie een tijd kan zijn van reflectie en van nieuwe ideeën. En van rust om tot nieuwe creativiteit te komen. Want ook in de vakantie houdt ondernemerschap natuurlijk niet op. Uit verhalen van sommige bedrijfsleiders blijkt het zelfs één van de meest inspirerende periodes van het jaar te zijn. We hopen voor u hetzelfde.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.