Nieuws Oost-Vlaanderen Made in steunt horeca: op deze plekken kan je take-away bestellen

Made in steunt horeca: op deze plekken kan je take-away bestellen

Made in steunt horeca: op deze plekken kan je take-away bestellen

Sinds vorige week kunnen we een maand niet meer op café of restaurant. Dat is heel jammer. Voor onszelf, maar vooral voor alle horeca-uitbaters in onze regio. Velen van hen tonen hun veerkracht en flexibiliteit en zijn overgeschakeld op take-away. Omdat Made in Oost-Vlaanderen fier is op ondernemers geven we de horeca graag een forum in deze nieuwsbrief.

Ben je zelf een eigenaar van een horecazaak die overgeschakeld is op take-away, of ken je zo iemand in je buurt? Vul dan dit formulier in en dan publiceren we enkele keren per week de horecazaken met een take-away aanbod.

Deze Oost-Vlaamse horecazaken schakelen over op take-away

Julie’s House – Gent (Thuislevering)

Home made, artisanaal taarten, brownies, cupcakes en cakes met liefde gebakken. Bestel online en laat je Julie’s House pateekes leveren. Levering in bijna heel Vlaanderen.

Julie: “Ik ben van mening dat de horeca getoond heeft dat we niet alleen snel kunnen schakelen, maar ook hebben maatregelen goed toegepast. Want we snappen dat iedereen een steentje moest bijdragen. Jammer dat we deze manier van werken niet konden verder zetten en we terug moesten sluiten. Ik hoop dat we niet constant gaan moeten openen en terug dicht gaan, want ook wij hebben onze grenzen.”

www.julieshouse.be – 092333390

Domein de Ghellinck – Wortegem-Petegem (Afhalen)

Klassieke keuken met wekelijks wisselende suggesties.

www.domeindeghellinck.be – 055386371

Brasserie Bavo – Ertvelde (Thuislevering)

Brasserie Bavo serveert dagschotels en diverse andere gerechten, zoals paling en scampi’s, varkenshaasje, slaatjes, trio kroketjes, pasta enz. De zaak is gekend om zijn ruime porties en verse producten voor een zeer gunstige prijs. Je kan er bestellen en binnen de 30 min komen afhalen.

“Ik neem het Corona Virus heel ernstig maar wij hebben kosten nog moeite gespaard om het zo veilig mogelijk te maken en op dit vlak vind ik de sluiting van de horeca niet terecht maar gezondheid gaat uiteraard boven alles”, aldus Mario Boussaer.

www.restaurant-feestzaal-bavo.be – 093448303 / 0494718766

Roots – Gent (Afhalen)

Licht gastronomische keuken in een bakje.

www.rootsgent.be

THOOFTgerecht – Merelbeke (Afhalen)

Klassieke lunch: Dagverse soep en hoofdgerecht en beperkt à la carte. Bestellen voor 10 uur en afhalen tussen 12.00 en 13.00 uur.

https://www.thooftgerecht.be – 0475651212 / 093243347

Traiteur Leconte – Fleur de Sel BV – Oudenaarde (Afhalen en thuislevering)

Pick Up & Delivery: regio Oudenaarde en Zulte.

www.traiteur-leconte.com – 0476861890

Café Hubert – De Pinte (Afhalen en thuislevering)

Café Hubert brengt het restaurantgevoel aan huis met dagverse lunch, een 4-gangen weekendmenu, klassieke en originele à la carte gerechtjes.

www.viteux.com – 0485705098

In den hert – Kruisem (Afhalen)

Klassieke keuken met lekkere gerechten die kwaliteit voorop stellen met correcte prijzen, makkelijk opwarmen en weinig werk.

“In den hert is een zaak met een goede reputatie. Ik ging er steeds vol goede moed naartoe en werd nooit teleurgesteld. Een toppertje!”, aldus een tevreden klant. “De maatregelen van de overheid vind ik dan ook onterecht. Ik heb er weinig woorden voor.”

Www.in-den-hert.be – 09/328.33.20

Reageer op dit bericht

Dossier

Gerelateerde berichten

Dossier

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.