Nieuws Oost-Vlaanderen Maldegemse onderneemster lanceert nieuw tijdschrift

Maldegemse onderneemster lanceert nieuw tijdschrift

Maldegemse onderneemster lanceert nieuw tijdschrift

1915807_10208486320703440_8119441192278142749_n-200x300Op 9 september 2016 wordt de eerste editie van SkyMagzine gelanceerd tijdens de befaamde Sanicole Airshow in Limburg. Dit tijdschrift, dat twee keer per jaar verschijnt op 10.000 exemplaren, wordt gratis verdeeld via airshows en vliegclubs. Verschillende disciplines in recreatieve luchtvaart komen aan bod: motor- en zweefvliegen, helikoptervliegen, ballonvaren, modelbouw, drones… Er wordt ook aandacht besteed aan commerciële en militaire luchtvaart. Het tijdschrift is een initiatief van de Maldegemse onderneemster Caroline Ostyn, die het bedrijf Publi Projects runt.

Alle reportages verschijnen in het Nederlands en het Frans. Hiermee wordt gemikt op zowel de Belgische markt als de regio Noord-Frankrijk.

SkyMagazine onderscheidt zich van alle andere luchtvaartmagazines. “Wij brengen geen blad vol technische specificaties. Reportages over evenementen voor luchtvaartliefhebbers, verhalen over gepassioneerde mensen die de luchtvaartuigen besturen, de beleving en de lifestyle van piloten… dit alles komt aan bod in SkyMagzine”, aldus uitgever Caroline Ostyn.

SkyMagazine is een co-branding magazine dat het communicatieplatform wordt in de nichewereld van de recreatieve luchtvaart. Communicatie verloopt zowel offline via print, als online via de website http://www.skymagazine.be en diverse sociale media.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.