Nieuws Oost-Vlaanderen Mape opent nieuwe showroom in Knesselare

Mape opent nieuwe showroom in Knesselare

Mape opent nieuwe showroom in Knesselare

ERPE-MERE/KNESSELARE – Mape is met zijn 71 jaar lange ervaring niet meer weg te denken uit de keuken-, badkamer- en interieursector. Het bedrijf uit Erpe-Mere zet zijn positie nu nog meer kracht bij door een nieuwe showroom te openen in Knesselare.

Mape stelt een 50-tal mensen tewerk en is met zijn drie pijlers keuken, badkamer en interieur actief over heel België. Intussen staat de derde generatie aan het roer en die neemt het heft in handen om de zaak extra allure te geven.

“Om ons imago extra zichtbaarheid te geven en onze aanwezigheid nog meer te versterken, hebben we in 2010 besloten om in Knesselare, langs de baan naar Knokke, een showroom op te zetten”, aldus zaakvoerders Sabrine en Philip Van Buggenhout, kleindochter en –zoon van de oprichter. “Daar werd onlangs de laatste hand aan gelegd. Voortaan verwelkomen wij onze klanten dan ook graag op onze twee locaties, in Erpe-Mere en in Knesselare.”

Derde generatiebedrijf

Marcel Van Buggenhout startte in 1947 een meubelatelier en schrijnwerkerij. Na zijn dood in 1967 namen zijn zonen Marc en Peter over, die meteen de naam Mape onder het doopvont hielden. Ontwerp en realisatie van keukens werd hun hoofdactiviteit en dat is het vandaag onder leiding van de derde generatie nog steeds.

“Maar door onze sterke positie in de sector is die focus verlegd tot badkamers en totaalinrichting”, aldus Philip Van Buggenhout. “Onze stielmannen werken alles tot in de puntjes af in het eigen atelier en met een innovatief machinepark in Erpe-Mere.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.