Nieuws Oost-Vlaanderen Marie Dobbels bij StoryMe aan de slag in nieuwe HR-rol

Marie Dobbels bij StoryMe aan de slag in nieuwe HR-rol

Marie Dobbels bij StoryMe aan de slag in nieuwe HR-rol

aaeaaqaaaaaaaahbaaaajgmwowfimjawltdkmjetndlmyy04zde4ltviotgwmwizzmi0naHet Gentse StoryMe bestat nog maar drie en een half jaar maar blijft zijn ongebreidelde groei voortzetten.  Als specialist in videoanimaties die in één minuut complexe boodschappen uitleggen en met een specialisatie in videomarketing heeft het bedrijf al een behoorlijk indrukwekkend parcours afgelegd.

Oprichter Lorenzo Bown en CEO Jonathan Moerkens blijven hard aan de weg timmeren, niet alleen in België, maar ook internationaal. Tegelijk is het bedrijf, dat binnenkort zijn vijftigste medewerker aantrekt, ook een pionier van het “nieuwe werken”, waarin de focus ligt op een zo groot mogelijke autonomie voor de medewerkers. Dat vertaalt zich aan een zogenaamde “kick-ass HR-strategy”. Met  Marie Dobbels (foto) is nu een “Employee Experience Manager” aangetrokken om die in goede banen te leiden.

Belangrijke ingrediënten van die “kick-ass HR-strategy” zijn “zelfstandige teams, uitgebreide feedbackmogelijkheden, teambuilding, flexibele uren, gezonde snacks en juices en persoonlijke coaches met een luisterend oor.

Marie Dobbels wil voortwerken op de HR-principes die bij StoryMe in werking zijn gezet door interimmanager Els De Geyter, een specialiste in agile coaching, die eind deze maand het boek “Wendbaar leiderschap” uitbrengt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.