Nieuws Oost-Vlaanderen Marie Van den Broeck genomineerd voor Belofte 2020 

Marie Van den Broeck genomineerd voor Belofte 2020 

Marie Van den Broeck genomineerd voor Belofte 2020 

AALST – De Oost-Vlaamse Marie Van den Broeck (27) werd verkozen tot finaliste voor de Belofte 2020! Dit is één van de awards die elk jaar uitgereikt wordt door Markant, Artemis, UNIZO en Agentschap Innoveren en Ondernemen om vrouwelijk ondernemerstalent aan te moedigen.

De ondernemerswereld kent veel inspirerende rolmodellen. Toch denken velen spontaan aan mannelijke ondernemers. Echter er zijn ook heel wat top vrouwelijke rolmodellen die dankzij initiatieven zoals de WOMED Awards en De Belofte ook in de spotlights worden geplaatst.

De WOMED Award wordt uitgereikt aan dé vrouwelijk onderneemster van het jaar die al meer dan 5 jaar bezig is met haar bedrijf uit te bouwen. De Belofte richt zich dan weer op dé onderneemster van het jaar die minder dan 5 jaar bezig is. Het is dan ook binnen laatstgenoemde categorie dat Marie Van den Broeck van my Add on geselecteerd is als finaliste. Daarnaast zijn ook Kim van Schoonmaak Kempen, Aurélie van Creafrench, Machteld van Klinder en Olivia van Cara Rosa de mede-finalisten die meedingen naar de titel van Belofte 2020.

Geen stereotypen

Al van jongs af aan werd Marie geconfronteerd met klassieke stereotypen die rond vrouwen hangen. “Een vroegere leerkracht zei ooit tegen mij dat vrouwen een “gen” missen, met name “logisch denken” en hierdoor nooit goed kunnen zijn in technische materie zoals elektronica”, vertelt ze.

Toen niet, en ook nu niet laat Marie zich leiden noch bepalen door stereotypen, integendeel! Met My Add On realiseert Marie baanbrekend werk en dit wordt opgemerkt.

 

2020, een bijzonder jaar

Alle bedrijven kregen er in 2020 een onverwachte uitdaging bij, Covid-19, zo ook My Add On. Thuiszorgwinkels werden deels afgesloten en de verkoop kreeg het hierdoor wat moeilijker. Toch bereikte Van den Broeck met My Add On heel wat in 2020.  Zo haalde ze 100.000 euro op via winwinleningen. Eerder had My Add On reeds haar eerste overname gedaan van bedrijf en product Dek-A-Bed, dit werd herdoopt naar MyBedMaker.

De eerste werknemer werd aangeworven en Marie zocht en vond een co-founder. Verder werden 2 nieuwe distributie partners opgestart in Frankrijk, werd het strategisch plan en de ambitie voor de komende 5 jaar uitgetekend en werden maar liefst 4 nieuwe producten ontwikkeld die in de loop van 2021 zullen gelanceerd worden.

2020 voor My Add On op een rijtje

Al deze realisaties zijn dan ook de reden voor haar nominatie tot finaliste. Om de titel van Belofte 2020 effectief binnen te halen heeft Marie de steun nodig van het publiek. Iedereen kan en mag stemmen op zijn/haar favoriet en dat kan via volgende link : https://markantvzw.be/womedaward/marie

Reageer op dit bericht

Sector
  Onderneming

  Gerelateerde berichten

  Sector
   Onderneming
   Gemeente

   Veel gelezen in deze regio

   Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

   Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.