Nieuws Oost-Vlaanderen Marlon wint brons op Feweb Excellence Awards

Marlon wint brons op Feweb Excellence Awards

Marlon wint brons op Feweb Excellence Awards

Het Gentse Marlon is op de FeWeb Excellence Awards in de prijzen gevallen. Het bedrijf dat webapplicaties en websites bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt, kreeg uit handen van minister van Digitale Agenda Alexander De Croo de derde prijs overhandigd. De FeWeb Excellence Awards bekronen digitale expertise en innovatief ondernemerschap.

De webapplicaties en websites van Marlon streven naar gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en beheerbaarheid. Drie eigenschappen die ook in het prijswinnende platform naar voren komen.

De FeWeb Excellence Award worden georganiseerd door FeWeb, de federatie van webbedrijven. Een jury beoordeelde de kwaliteit van de gebruikerservaring, de snelheid, mobiele responsiviteit, … De eerste prijs was weggelegd voor Novado, een bedrijf uit Brugge dat technische ondersteuning biedt voor drukwerk en informatisering van communicatiedragers. Duo, eveneens uit Brugge, ging met zilver aan de haal. Zij specialiseren zich in het bouwen en ontwerpen van websites en online applicaties.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.