Nieuws Oost-Vlaanderen Marmalade brengt Disneymusical naar Vlaanderen

Marmalade brengt Disneymusical naar Vlaanderen

Marmalade brengt Disneymusical naar Vlaanderen

Na het grote musicalsucces van Beauty and the Beast eind vorig jaar in Flanders Expo Gent, brengt Marmalade opnieuw een van de meest geliefde Disneymusicals naar Vlaanderen. Het Gentse productiehuis kiest voor The Little Mermaid, dat tijdens de kerstvakantie zal worden opgevoerd. “Met The Little Mermaid willen we het succes van Beauty and the Beast op z’n minst evenaren”, zegt producent Yoshi Aesaert, ceo Marmalade.

Met de productie van Disney’s Beauty and the Beast zette Marmalade in 2016 de eerste stap naar live-entertainment. “Het was een fantastische ervaring voor ons. Dankzij de enthousiaste reacties van de 65.000 bezoekers smaakt het musicalavontuur naar meer. Het zou een mooie traditie kunnen worden om Vlaanderen ieder jaar een topmusical aan te bieden voor de feestdagen”, vertelt Yoshi Aesaert.

De musical The Little Mermaid werd voor het eerst opgevoerd in 2007 en vertelt het verhaal van de mooie, jonge zeemeermin Ariël. “Die tiende verjaardag is ideaal om Vlaanderen figuurlijk onder te dompelen in dit magische sprookje”, aldus Aesaert. Ook dit jaar zorgt Marmalade voor een primeur, want het is de allereerste keer dat de bekende Disneymusical naar België komt. “We hebben vorig jaar gemerkt dat er veel vraag is naar spektakelproducties voor een groot publiek. De combinatie tussen een zeer getalenteerde cast en een bekend verhaal met al even populaire liedjes, werkt.”

Marmalade werd in 2013 opgericht door Yoshi Aesaert. Sindsdien verdiende het Gentse productiehuis zijn sporen in de filmwereld met onder meer Wat Mannen Willen, Keet en Koen, Allemaal Familie, Alleen Eline, enzovoort. Voor televisiezender realiseerden ze de reeks Gent West.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.