Nieuws Oost-Vlaanderen Marmalade zorgt voor nieuwe primeur

Marmalade zorgt voor nieuwe primeur

Marmalade zorgt voor nieuwe primeur

Enkele weken nadat Marmalade aankondigde om de Disneymusical The Little Mermaid voor het eerst naar Vlaanderen te halen, komt het Gentse productiehuis met een nieuwe primeur. Op 13 mei 2017 brengt Marmalade de Disneyfilm Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl live in concert naar de Antwerpse Lotto Arena.

Een groot symfonisch orkest, onder leiding van Dirk De Caluwe, speelt live de wereldberoemde muziek van de blockbuster, terwijl de film zelf op een groot scherm wordt afgespeeld. “Het concept van Disney in Concert zorgt overal ter wereld voor uitverkochte zalen”, zegt producent Yoshi Aesaert, ceo van Marmalade. “Met Pirates of the Caribbean live in concert brengen we dit jaar een indrukwekkende show waar film, muziek en het beroemde verhaal van Captain Jack Sparrow op unieke wijze bij elkaar komen.” Eind mei wordt tevens de vijfde en voorlopig laatste film van Pirates of the Caribbean in de bioscoopzalen verwacht. “Geen beter moment dus om met het live concert terug te blikken naar het allerbegin”, aldus Yoshi Aesaert.

Marmalade werd in 2013 opgericht door Yoshi Aesaert. Sindsdien verdiende het Gentse productiehuis zijn sporen in de filmwereld met onder meer Wat Mannen Willen, Keet en Koen, Allemaal Familie, Alleen Eline, enzovoort. Voor televisiezender realiseerden ze de reeks Gent West. Met de productie van Disney’s Beauty and the Beast zette Marmalade in 2016 de eerste stap naar live-entertainment.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.