Nieuws Oost-Vlaanderen Mealhero en NONA slaan de handen ineen

Mealhero en NONA slaan de handen ineen

Mealhero en NONA slaan de handen ineen

GENT _ Mealhero en NONA, twee jonge Oost-Vlaamse startups die behoorlijk veel met elkaar gemeen hebben, slaan voor de eindejaarsperiode de handen in elkaar. Beide bedrijven zijn van oorsprong Gents en bieden hun doelgroep gezonde en lekkere oplossingen. Daar waar NONA voor premium alcoholvrije dranken staat, maakt Mealhero koken lekker, eenvoudig en snel dankzij het gebruik van een slimme stomer. Mealhero trakteert zijn klanten tussen 1 en 20 december op een gratis flesje 20 NONA June alcoholvrije gin.

Toen NONA-oprichtster Charlotte Matthys tijdens een vrijdagmiddagborrel een alcoholvrije cocktail bestelde en ze een zoet exemplaar kreeg voorgeschoteld, wist ze: dit moet beter kunnen. Ze begon volop te experimenteren met het brouwen van een eigen drank en maakte gebruik van kruiden en planten. Na heel veel testen en proeven, en na feedback aan verschillende topchefs en sommeliers te hebben gevraagd, was NONA geboren. NONA biedt een alcoholvrije variatie op de gin en op de spritz aan. Beide spirits zijn het resultaat van een complex distillatieproces van zorgvuldig geselecteerde kruiden. Met niemand minder dan The Jane en Oak Restaurant als klant is NONA in culinair België allesbehalve onopgemerkt gebleven.

Een gratis flesje 20 cl NONA gin bij iedere bestelling

Iedereen die tussen 1 en 20 december een bestelling bij Mealhero plaatst ontvangt een gratis flesje 20 NONA June alcoholvrije gin. Met deze actie wil Mealhero haar community graag een kerstcadeautje geven, en dan vooral een cadeautje waar je tijdens de feestdagen van kan proeven. CEO Jeroen Spitaels: “Iedereen wil tijdens de feestdagen immers wel een glaasje drinken, en nu kan dat op een lekkere én gezonde manier. NONA maakt het mogelijk dat je voor een lekkere Gin Tonic geen alcohol nodig hebt, en dat klinkt Mealhero als muziek in de oren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.