Nieuws Oost-Vlaanderen Meat&More gaat op zoek naar vers talent

Meat&More gaat op zoek naar vers talent

Meat&More gaat op zoek naar vers talent

Meat&More zet op 22 en 23 september de deuren van haar hoofdkantoor in Aalter wagenwijd open. Met de slogan Word jij ons vers talent? wil het voedingsbedrijf enthousiaste kandidaten aantrekken. “We gaan op zoek naar verschillende profielen, dus zowel schoolverlaters als experten in de voedingssector zijn welkom”, zegt Mieke Ally, hoofd Mens & Organisatie bij Meat&More.

Het draait op volle toeren bij Meat&More. In 2016 won het bedrijf nog de de Talent Mobility Award van HR-bedrijf Ascento. Die prijs had de groep te danken aan de jarenlange inspanningen op het vlak van talentontwikkeling via het uitgebreide opleidingsaanbod dat werd uitgerold. In april dit jaar werd er nog een nieuwe vestiging in Oostende geopend. De jobdagen moeten nu een nieuwe aanwinst van talentvolle medewerkers opleveren. “Bij Meat&More staan mensen en hun talenten voorop. We vragen dus ook aan toekomstige sollicitanten om uit te pakken met hun troeven, zowel letterlijk als figuurlijk. Verder vinden we respect en openheid belangrijk op elk niveau.”

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf dat al meer dan 25 jaar lang ervaring in vlees en retail heeft. De hoofdzetel van de groep ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More, met Buurtslagers en Bon’Ap, twee winkelformules die in heel Vlaanderen voor meer dan 170 verkooppunten zorgen. In totaal werken er ruim 1.100 mensen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.