Nieuws Oost-Vlaanderen Meat&More ontvangt award uit handen van Pieter De Crem

Meat&More ontvangt award uit handen van Pieter De Crem

Meat&More ontvangt award uit handen van Pieter De Crem

AALTER – De commissie Beroepsactie & Ethiek reikte vandaag een award uit aan Aalters voedingsbedrijf Meat&More. De plechtigheid vond plaats in het gemeentehuis van Aalter en werd georganiseerd door Rotary Club Aalter.

De Steruitreiking verliep in aanwezigheid van staatssecretaris voor Buitenlandse Handel Pieter De Crem en kadert in het STEM-project (Science, Technology, Engineering & Math). CEO Geert Ally ontving de prijs naar aanleiding van de vele bedrijfsbezoeken in de productiecentrale van zijn bedrijf. Leerlingen uit het 5de leerjaar, maar ook andere geïnteresseerde groepen, krijgen er een begeleide rondleiding. Achteraf is er voor de jongeren een doe-moment voorzien waarop zelf hamburgers en worstjes mogen maken.

De bedrijfsbezoeken zijn de ideale gelegenheid om de interesse in wetenschap en techniek op te wekken bij de leerlingen. Het kan een eerste stimulans zijn om later te kiezen voor een technische opleiding. “Om die reden past Meat&More volledig in de geest en het opzet van het project Rotary & Toekomst – Wetenschap & Techniek”, laat Jan De Neve, voorzitter beroepsactie ’17-‘18, weten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.