Nieuws Oost-Vlaanderen Meat&More viert jubileum bij opening Buurtslagers in Eeklo

Meat&More viert jubileum bij opening Buurtslagers in Eeklo

Meat&More viert jubileum bij opening Buurtslagers in Eeklo

EEKLO – Op vrijdag 27 april 2018 opent een nieuw Buurtslagersfiliaal in AD Delhaize Eeklo. Buurtslagers is net als maaltijdwinkel Bon’Ap een winkelformule van Meat&More. Het assortiment vers vlees en ambachtelijke vleeswaren wordt er aangevuld met belegde broodjes, verse maaltijdsalades en een gevarieerd gamma dagschotels.

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in… vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in het Oost-Vlaamse Aalter. Buurstslagers en Bon’Ap zijn twee winkelformules van Meat&More, met nu 175 verkooppunten in heel Vlaanderen. Een jubileum dus. In totaal werken er ruim 1.100 mensen bij de groep.

“Ambachtelijk en dicht bij huis, dat zijn de twee kernprincipes die Buurtslagers typeren”, zegt CEO Geert Ally. “Met zo’n 154 filialen in supermarkten zoals Lidl, Smatch, Carrefour en Delhaize, willen we met onze winkelformule vooral dicht bij de consument staan.” Een verdere uitbreiding van het netwerk staat op de agenda.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.