Nieuws Oost-Vlaanderen MG Real Estate ontwikkelt nieuw project in Kruishoutem

MG Real Estate ontwikkelt nieuw project in Kruishoutem

MG Real Estate ontwikkelt nieuw project in Kruishoutem

00000000idpWars van alle trends toch tegen de stroom durven ingaan, dat is wat
Ignace De Paepe – CEO van de Gentse vastgoedontwikkelaar MG Real Estate – typeert. Mede daardoor heeft het bedrijf een stevige reputatie opgebouwd. Bovendien kan het bogen op trouwe klanten.  Dankzij de bijzonder uitgebreide grondenbank waarover MG Real Estate beschikt, kan het bedrijf snel schakelen. Of het nu gaat om een project in de bedrijfspijlers Logistics & Offices, Retail of Residential snelheid en efficiëntie zijn cruciaal. Die troeven worden ook uitgespeeld in de nieuwe projecten die op stapel staan in Willebroek, Vilvoorde, Ternat en Kruishoutem.

MG Real Estate staat bekend om zijn portefeuille van grote terreinen op toplocaties.  In tijden waarin specialisatie troef is, kiest MG Real
Estate er bewust voor om actief te zijn in complementaire segmenten. “Die diversificatie is historisch gegroeid”, zegt Ignace De Paepe. “We lieten  ons immers nooit leiden door een specifiek segment, maar vooral door het profiel van een project of door de unieke ligging van een grond.”

Ook bij de vier nieuwe projecten van MG Real Estate is er duidelijk sprake van een gemengde
ontwikkeling. Ook op de site in de Meirestraat/Kruishoutemseweg in Kruishoutem zijn er verschillende mogelijkheden. Het terrein is 7 hectare groot en kan dus opgedeeld worden in kleinere entiteiten of – alser  interesse er is – opgaan in 1 groot project.

“Hoe groot of klein het project ook is, MG Real Estate pakt de zaken altijd op dezelfde manier aan:
snel en efficiënt, maar tegelijkertijd duurzaam en kwaliteitsvol”, onderstreept Ignace De Paepe. “We kiezen bewust voor  uitgesproken architecturale ontwerpen. De 119 meter hoge KBC-toren langs de autosnelweg in Sint-Denijs-Westrem is daar een mooi voorbeeld van. Maar ook het project Dulle Griet Garden aan de Vrijdagmarkt te Gent: de 46 appartementen bieden een mix van moderne architectuur en  historische elementen eigen aan de oude panden.

Ondernemer Ignace De Paepe gelooft sterk in zijn gediversifieerd businessmodel en ziet de
toekomst rooskleurig in, maar richt intussen toch ook zijn vizier op het buitenland: “Onze bestaande
klanten vragen ons steeds vaker om ook in het buitenland voor hen te bouwen. Binnenkort kondigen we trouwens ons eerste project in Nederland aan. Omdat we in expansie via export geloven, nemen we intussen ook in het buitenland al grondposities in. Zo kunnen we straks snel bouwen, één van onze gewaardeerde troeven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.