Nieuws Oost-Vlaanderen Microforce opent nieuwe vestiging in Antwerpen

Microforce opent nieuwe vestiging in Antwerpen

Microforce opent nieuwe vestiging in Antwerpen

Microforce, de specialist in de verkoop van Refurbished IT, heeft voornamelijk vestigingen in Oost-Vlaanderen en eentje in het West-Vlaamse Waregem. De winkels in Gentbrugge, Oudenaarde, Zottegem en Sint-Denijs-Westrem krijgen er vanaf zaterdag 25 augustus een 6de broertje bij. Ditmaal in Antwerpen. Zaakvoerder Olivier Bernaert (39) wil de komende maanden verder uitbreiden richting Brussel, Limburg en Wallonië.

Refurbished IT zijn laptops en smartphones die korte tijd gebruikt zijn geweest of simpelweg geretourneerd werden.De producten zijn vervolgens zowel cosmetisch als van binnen helemaal onder handen genomen en zijn als het ware weer bijna als nieuw. Ze worden uitgebreid getest en volledig gebruiksklaar gemaakt met onder andere een nieuwe batterij en lader om opnieuw verkocht te worden aan een lagere prijs.

Olivier Bernaert van Microforce is al 15 jaar specialist in de sector: “Onze producten zijn zowel goed voor het milieu als voor uw portemonnee. Alleen maar voordelen dus.”

Uitbreidingsplannen

Microforce breidt nu voor het eerst uit richting Antwerpen. “We kregen meer en meer vraag vanuit die regio. Het concept slaat enorm aan”, zegt Olivier. “De komende maanden willen we nog een aantal nieuwe vestigingen openen. Onder andere in het Brusselse en ook in Limburg zijn we volop op zoek naar een plek om ons te vestigen.” In een verdere toekomst denkt Bernaert zelfs aan uitbreiding met zijn ecologische IT-zaak over de Waalse grens.

Deze zaterdag opent de Antwerpse winkel officieel de deuren. Olivier: “We verwachten enorm veel volk voor deze opening. Ik kijk er al naar uit!”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.