Nieuws Oost-Vlaanderen Mobiqam: de beste mobiele securitycamera ter wereld is Belgisch!

Mobiqam: de beste mobiele securitycamera ter wereld is Belgisch!

Mobiqam: de beste mobiele securitycamera ter wereld is Belgisch!

 

De Mobiqam van het Hasseltse The Safe Group scoort de beste prestaties die een mobiele camera ooit behaald heeft. Hij is geïnstalleerd in amper 15 minuten, sterker dan ooit door de aluminium behuizing, heeft een batterijduur van 12 dagen en nog zoveel meer. De Mobiqam en is klaar om de internationale markt te veroveren en scoort beter dan zijn voorganger. Kortom, de beste mobiele camera ter wereld. De officiële lancering is voorzien op 19 juni op de IFSEC International in Londen.

Liefst 25 lokale overheden en politiezones in België zetten de eerste generatie mobiele camera’s van The Safe Group in tegen sluikstorten, zwerfvuil en vandalisme. In totaal gaat het om een honderdtal stuks. Met resultaat! In Hasselt is de criminaliteit met 22 % gedaald in vijf jaar tijd. In Lummen zijn door de mobiele camera van The Safe Group in één straat 11 GAS-boetes uitgeschreven aan sluikstorters. Ook de gemeente Zaventem gebruikt nu vier mobiele camera’s in de strijd tegen sluikstorters. Het is dan ook een graag geziene gast op awarduitreikingen en kreeg de meeste publieksstemmen op de Publica Awards voor Veiligheid. Securitycameragigant Axis Communications bestempelde de mobiele camera van The Safe Group als Newcomer of the Year.

Internationale belangstelling

“We hebben geluisterd naar de gebruikers van de eerste generatie mobiele camera’s en zijn daarmee aan de slag gegaan”, zegt zaakvoerder Ilja Theuwissen. “De grenzen van mobiele camerabeveiliging zijn verlegd. The Safe Group is bijzonder trots op het resultaat: Mobiqam, of de beste mobiele camera ter wereld.” “Het buitenland merkt het succes van de eerste generatie mobiele camera’s op”, vult managing partner Pieter Jouck aan. “We hebben ondertussen al contact met distributeurs uit het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, Frankrijk en Nederland. Nochtans moet de officiële launch nog komen.”

Troeven van de Mobiqam

Op 19 juni wordt Mobiqam officieel gelanceerd op IFSEC International in Londen, de grootste securitybeurs ter wereld. Enkele indrukwekkende kenmerken:

Snel : geïnstalleerd in slechts 15 minuten

Sterk : dankzij de nieuwe, sterkere aluminium behuizing

Compact : 33 % kleiner dan het vorige model

Makkelijk te onderhouden: het kliksysteem van de batterij is geoptimaliseerd en het wisselen ervan is vele malen makkelijker gemaakt.

Enorm lange batterijduur: de batterij gaat tot 12 dagen mee.

– Een beveiligd portaal waar alle Mobiqams snel en efficiënt opgevolgd kunnen worden. Online en op smartphone. Techlovers kunnen het verhaal van Mobiqam volgen via Facebook, LinkedIn, Twitter of Instagram. Check ook www.mobiqam.com

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.