Nieuws Oost-Vlaanderen Möbius Groep legt de hand op MCL uit Rotselaar

Möbius Groep legt de hand op MCL uit Rotselaar

Möbius Groep legt de hand op MCL uit Rotselaar

De business consultancy groep Möbius uit Sint-Martens-Lathem heeft met de overname van confrater MCL uit Rotselaar bij Leuven zijn actieterrein uitgebreid. MCL heeft 15 jaar ervaring in het uittekenen van strategische modellen, waarbij transformatie aan de orde is, altijd in overleg met de klant. MCL werd geleid door Eva Caubers en telt vijf medewerkers die zonder onderscheid een plaats krijgen in de nieuwe structuur. “De naam MCL zal evenwel nog blijven voorbestaan”, aldus Eva Caubergs.

Möbius is een Oost-Vlaamse groep met uitgebreide ervaring in de industrie, recyclage, gezondheids-, diensten, retail en publieke sector. Naast strategie beschikt Möbius over expertise in innovatie, digital, operational excellence, service excellence en people, proces- en organisatie ontwikkeling.

Möbius is het geesteskind van Hendrik Vanmaele die als lesgever ook actief is aan de Gentse universiteit en aan de Vlerick School. Zijn altijd onafhankelijk gebleven consultancy bedrijf heeft inmiddels ook al bijkantoren in wereldsteden als Londen en Parijs. De samenwerking met het kleine, maar fijne MCL wordt gezien als een stap met grote toegevoegde waarde.

“Door de strategische dienstverlening aan (middel-) grote privé ondernemingen, heeft MCL een voor Möbius complementaire klantenportefeuille”, heet het bij Möbius. “MCL blijft autonoom verder werken, maar interne kruisbestuiving naar team, ervaring en methode zal het aanbod van beide organisaties kunnen versterken. Een gelijkaardige kwaliteitstandaard in dienstverlening, eenzelfde ondernemende cultuur en een absoluut klantgerichte mindset maken dat we de klant op eenzelfde manier verstaan. Als structurele partners kunnen we samen onze schouders zetten onder een nieuwe en veelbelovende toekomst.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.