Nieuws Oost-Vlaanderen Moore Belgium en PKF-VMB bundelen hun krachten

Moore Belgium en PKF-VMB bundelen hun krachten

Moore Belgium en PKF-VMB bundelen hun krachten

GENT – Eind augustus stapte Moore Belgium in een partnership met Waterland om zo een leidende rol te spelen bij de consolidatie van de Belgische accounting, tax, audit- en consulting mid-market. Nu voegen ze de daad bij het woord met een eerste belangrijke en omvangrijke stap: PKF-VMB en Moore Belgium bundelen vanaf 1 januari 2021 hun krachten.

De onafhankelijke accounting- en consulting dienstverlener Moore Belgium (met een verwachte omzet van 60 miljoen euro in 2020 en een team van +/- 500 medewerkers) stapte in augustus van dit jaar in een solide partnership met Waterland, waardoor zich nieuwe kansen aandienden voor versnelde groei, fusies en overnames en het verkrijgen van een sterkere positie op de Belgische accounting- en consulting markt.

Moore Belgium is al jarenlang actief in het marktsegment van kleine en middelgrote bedrijven door zijn brede dienstverlening op het vlak van Accountancy, Audit, Business Analytics, Business Consulting, Corporate Finance, Interim Management en Tax & Legal Services. Het bedrijf vond in PKF-VMB een perfecte, gelijkwaardige nieuwe partner. PKF-VMB (met een verwachte omzet van ongeveer 14 miljoen euro in 2020 en een team van +/- 130 medewerkers) is een groep van bedrijfsadviseurs die gespecialiseerd zijn in Accounting, Tax, Audit, M&A en Financiële Rapportering. Gewapend met deze expertise helpen zij ondernemers bij het nemen van cruciale beslissingen die hen vooruit stuwen en versterken. Al 20 jaar bedient PKF-VMB een zeer divers cliënteel, dat zowel grote internationale bedrijven als KMO’s en scale-ups omvat.

Werkgebied wordt verder uitgebreid

Met de integratie van PKF-VMB in Moore Belgium zetten beide partijen een mooie en duurzame stap naar verdere groei voor hun eengemaakte onderneming, hun klanten en hun medewerkers. Bovendien breidt Moore Belgium, dankzij de lokale aanwezigheid van PKF-VMB, zijn werkgebied verder uit in Vlaanderen, met een specifieke groei in Limburg en een versterking in de regio’s Brussel, Antwerpen en Gent.

Peter Verschelden, Chairman, Moore Belgium: “Ik ben zeer trots op deze samenwerking met PKF-VMB. Moore Belgium is een bedrijf van en voor ondernemers. En ondernemers staan niet graag stil. Ik ben bovendien zeer blij dat we bij PKF-VMB een enthousiast team hebben gevonden dat op eenzelfde kwalitatieve en persoonlijke manier naar de dynamische accounting- en consulting markt kijkt en waarvan het DNA zeer nauw aansluit bij het onze. Samen kijken we onze toekomst hoopvol tegemoet.”

Wim Seynaeve, CEO, PKF-VMB: “Wij zijn bijzonder opgetogen om het vervolg van ons verhaal, dat 20 jaar geleden startte, nu samen met onze nieuwe compagnon de route Moore te kunnen schrijven. Er is een zeer duidelijke match tussen onze beide bedrijven met bovendien ook nog heel wat complementaire en versterkende elementen, zodat de som meer dan klopt. We weten dat we samen met Moore een nog beter vervolg aan dit verhaal kunnen schrijven voor onze klanten én voor onze mensen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.