Nieuws Oost-Vlaanderen Moore Stephens Belgium versterkt Vlaamse positie

Moore Stephens Belgium versterkt Vlaamse positie

Moore Stephens Belgium versterkt Vlaamse positie

Moore Stephens Belgium, de grootste onafhankelijke accounting- en consultingfirma in België met key centers in Gent, Antwerpen en Brussel, heeft haar positie op de Vlaamse accountancymarkt versterkt. Accountantskantoor Engelen & Partners en haar dochtervennootschappen Rediger F. en F.A.K.L. zullen deel uitmaken van de Moore Stephens Belgium familie. Op die manier krijgt de financiële dienstengroep een belangrijke aanwezigheid in de regio’s Hasselt, Aarschot en Leuven.

Engelen & Partners, opgericht door zaakvoerder Bart Engelen, is een toonaangevend accountancykantoor in de regio Hasselt. Het heeft een jarenlange ervaring in het opstellen van financiële plannen, het ontwerp van bedrijfsstatuten en het runnen van de dagdagelijkse boekhouding van diverse bedrijven. In de loop van de voorbije jaren heeft het kantoor zich versterkt door de overname van de kantoren Rediger F. en F.A.K.L., beide gevestigd in de regio Aarschot-Leuven.

Peter Verschelden, ceo Moore Stephens Belgium: “Moore Stephens Belgium staat voor groei van en voor onze medewerkers, maar uiteraard ook groei voor onze aandeelhouders, door de uitbouw en schaalvergroting van ons bedrijf. Door het partnership met Engelen & Partners bouwen we onze stevige basis in Vlaanderen verder uit met een betrouwbare, professionele partner. Bart Engelen zal mee aan de kar trekken om een duurzaam, enthousiast beleid te voeren in de regio Hasselt-Leuven-Aarschot.”

Het huidige management en de huidige teams blijven verder hun kantoren leiden en de belangen van hun klanten behartigen zoals dat vroeger reeds het geval was. De Belgische financiële dienstengroep Moore Stephens Belgium heeft in Oost-Vlaanderen kantoren in Drongen, Aalst, Dendermonde, Geraardsbergen, Ninove, Oudenaarde en Zele.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.