Nieuws Oost-Vlaanderen Morres pakt uit met Pop-Up Experience Store in Kemzeke

Morres pakt uit met Pop-Up Experience Store in Kemzeke

Morres pakt uit met Pop-Up Experience Store in Kemzeke

KEMZEKE – De Nederlandse meubelgigant is de grens overgestoken en tijdelijk te gast in een bijzondere, creatieve en inspirerende omgeving: de Verbeke Foundation in Kemzeke. Morres wil hiermee optimaal bereikbaar zijn voor Belgische klanten. De pop-up is 7 dagen op 7 open, enkel op afspraak.

De klanten worden er vanaf woensdag 12 januari warm ontvangen en kunnen rekenen op een persoonlijk adviesgesprek. Advies à la carte met andere woorden. Willen ze toch liever wachten totdat Morres in Hulst weer open is, dan kan dat want de uitzonderlijke solden condities gelden ook de hele maand februari.

De Verbeke Foundation: een unieke kunstlocatie

De Verbeke Foundation in Kemzeke is een unieke locatie waar kunst op een originele manier aan bod komt. De Foundation laat kunstwerken zien uit eigen collectie maar organiseert ook tijdelijke tentoonstellingen van hedendaagse kunst.

Het hele jaar door wordt gewerkt aan kleine en grote projecten, waardoor de tentoonstellingen altijd in beweging zijn en er bij elk bezoek iets nieuws te zien is. Er wordt ook gewerkt terwijl u als bezoeker toekijkt, zodat u een unieke blik achter de schermen van het creatieve proces krijgt. Alle bezoekers aan de Morres Pop-Up krijgen gratis toegang tot de tentoonstellingen!

 

In samenwerking met Bart Appeltans

Samen met de bekende interieurarchitect Bart Appeltans, het gezicht van het tv-programma Blind Gekocht, heeft Morres de laatste interieur- en slaaptrends voor 2021 vorm gegeven. Interieur goeroe Bart Appeltans heeft met zijn creativiteit en originele aanpak van het interieur een frisse wind laten waaien door heel wat interieurs. Met zijn persoonlijke gebruik van kleuren, materialen en vormen heeft hij een unieke kijk op het wonen van vandaag en morgen ontwikkeld.

Bart Appeltans: “Het is voor mij een heerlijke uitdaging om mijn visie op wonen en woontrends nu ondergebracht te zien in zo’n inspirerende en creatieve omgeving.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.