Nieuws Oost-Vlaanderen MultiMinds uit Aalst gaat twee levels omhoog

MultiMinds uit Aalst gaat twee levels omhoog

MultiMinds uit Aalst gaat twee levels omhoog

AALST – MultiMinds, de onafhankelijke data & analytics studio uit Aalst, viert deze maand haar 4-jarig bestaan met nieuw kantoor. “Door de continue groei van onze onderneming waren we genoodzaakt om uit te breiden”, zegt Philippe Vlaemminck, co-counder van MultiMinds.

MultiMinds werd opgericht in 2014. Met klanten zoals Colruyt Group, NMBS International, L’Oréal, PartenaMut, … richten ze zich volledig op strategische, consultancy en operationele oplossingen voor voornamelijk grote ondernemingen met een complexe analytics en digital marketing context.

Nieuwe huisstijl en logo

De verhuis naar een nieuw kantoor was meteen ook de ideale gelegenheid om de huisstijl op te frissen en een nieuw logo te ontwikkelen. De nieuwe huisstijl en hedendaagse inrichting van de nieuwe kantoren weerspiegelen de ambitie van MultiMinds om verder te groeien in digital data en analytics. “Hoewel de meeste van onze klanten zich rond Brussel of zelfs in het buitenland bevinden, blijft de nieuwe locatie van MultiMinds in Aalst. “We hebben hier onze roots en geloven in het potentieel van Aalst als groeipool voor start-ups in nieuwe technologie”, verklaart cofounder Siegert Dierickx.

Twee levels omhoog

Het voltallige team van Philippe Vlaemminck en Siegert Dierickx zit intussen volledig geïnstalleerd in hun nieuwe kantoor, nog steeds in het SULBB-gebouw maar twee verdiepingen hoger, met een uniek zicht op Aalst. Het nieuwe interieur van MultiMinds geniet minstens evenveel ooh’s en aah’s, met een intrigerend ontwerp van Objekt Architecten, perfect uitgevoerd door Atelier Dubbeloo en Maxim Backx.

Inhuldiging met inspirerende sprekers

Op vrijdag 15 juni organiseerde MultiMinds de officiële inhuldiging met bijna 200 genodigden waaronder zowel klanten als collega’s en vrienden. Naast een feestje konden de aanwezigen zich laten inspireren door presentaties van Jeroen Lemaire, CEO van In The Pocket, Digital Product studio in Gent, en Bram Vanderborght, Professor in robotica.

Ook MultiMinds’ founding fathers Siegert en Philippe hebben hun visie op de toekomst uit de doeken gedaan. En ze gaven blijk van veel ambitie met de uitbreiding van hun analytics en strategisch team, en een focus op Artificial Intelligence en Machine Learning. MultiMinds blijft daarom ook op zoek naar nieuw talent.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.