Nieuws Oost-Vlaanderen My Local Job zet voet in Oost-Vlaanderen

My Local Job zet voet in Oost-Vlaanderen

My Local Job zet voet in Oost-Vlaanderen

STEKENE – De nieuwe app My Local Job, zet na Antwerpen, nu ook voet in Oost-Vlaanderen. My Local Job is dé ontmoetingsplaats voor werkgevers en werkzoekenden, alsook voor organisaties en vrijwilligers. Met een laagdrempelige app, willen ze de afstand tot de arbeidsmarkt stevig verkleinen. Doel: de vacature snel tot bij de werkzoekende brengen en de kandidaat snel tot bij de werkgever.

Met het Corona-gegeven wordt elke werkgever verplicht om flexibel in te spelen op de tewerkstellingsnoden. My Local Job wil hierbij helpen en een snelle manier aanbieden om deze noden kenbaar te maken, van welke aard ook, tewerkstelling van korte of lange duur en voor elk statuut.

“De kracht van de tool zit ‘m in zijn eenvoud”, geeft CEO Serge De Groof weer. “Voor de werkzoekende is het recht toe recht aan. Geen CV of motivatiebrief, maar swipen om je kandidaat te stellen. En je wordt gecontacteerd door de werkgever. Dus een gesprek bij het begin, en niet op het einde.”

En leuk om weten: In Oost-Vlaanderen is de gemeente Stekene de eerste gemeente die deze app gratis aanbiedt aan zijn werkgevers ter ondersteuning van de lokale economie. Na het motto ‘koop lokaal’ is nu dus ook ‘werk lokaal, ondersteun lokaal’.

Ontdek hoe het werkt op www.mylocaljob.be/werkgevers

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.