Nieuws Oost-Vlaanderen Napoleon Games haalt Tourvedetten naar Aalst

Napoleon Games haalt Tourvedetten naar Aalst

Napoleon Games haalt Tourvedetten naar Aalst

AAEAAQAAAAAAAAS-AAAAJDM3MTg1NjBkLTExZjgtNGM5Zi1hZjg3LTZiMWI2ZjdiMWY5YQHet Napoleon Games Natour Criterium Aalst is presenteert traditiegetrouw al daags na de afloop van de Tour de belangrijkste vedetten van de voorbije Ronde van Frankrijk.  “Met de olympische spelen in het vooruitzicht was het een lange en moeilijke puzzel”, getuigt Tom De Clercq (foto) van Napomeon Games.  “Finaal zijn we erin geslaagd een prachtig deelnemersveld samen te stellen.”

De Belgische ritwinnaars Greg Van Avermaet en Thomas De Gendt zijn erbij net als Chris Froome en klimmer Rafal Majka.

Napoleon Games, dat zijn hoofdzetel heeft in Erembodegem en meer dan 230 mensen tewerkstelt, is steeds nadrukkelijker aanwezig als sponsor in de sport. Napoleon Games is onder meer sponsor van AA Gent en wielerploeg Marlux-Napoleon Games. De groep staat dus ook in voor de beslist niet-goedkope organisatie van het criterium in Aalst, dat wel nog altijd tot de verbeelding van de wielerliefhebbers spreekt.  Bij sportwedstrijden wordt alvast ook een publiek bereikt dat graag een pronostiekje of een gokje waagt;

Napoleon Games  is er de jongste jaren in geslaagd om een stevige positie te verwerven in de online gokmarkt. CEO Tom De Clercq, die het bedrijf samen met Mieke Michiels leidt, liet zich onlangs in een interview met Het Laatste Nieuws ontvallen dat het bedrijf een groei laat optekenen van 35% en dat het marktaandeel blijft groeien.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.