Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuw Deins reisbureau XPerience Travel Lounge neemt klanten Travel Point over

Nieuw Deins reisbureau XPerience Travel Lounge neemt klanten Travel Point over

Nieuw Deins reisbureau XPerience Travel Lounge neemt klanten Travel Point over

00000000sperienceXPerience Travel Lounge is een nieuw reisbureau in Deinze dat niet alleen opvalt omdat het de kandidaat-reizigers ontvangt in een echte lounge maar ook omdat het reizen op maat aanbiedt voor particulieren én kan bogen op vijf jaar ervaring in incentivereizen die op maat zijn gemaakt van bedrijven.

“Wij hebben nu bijna 5 jaar geleden Xperience opgericht als een puur Business to Business Incentive kantoor”, zegt medezaakvoerder Jeroen Cauwelier, die samen met Olivier Van de Vijver eigenaar is van het bedrijf.  “Onze focus lag enkel op buitenlandse incentivereizen, congressen of events. We hebben toen onderdak gevonden in het bedrijvencentrum Parkoffice in Kortrijk. In de afgelopen jaren konden we een fikse groei realiseren. Omdat we die incentives meestal  ook zelf begeleidden, kwamen we met heel wat mensen in contact die ons ook aanspraken voor hun privéreizen. Zo is de Travel Lounge ontstaan. We zochten daarvoor naar een nieuwe locatie die beter toegankelijk was en meer centraal gelegen was. En die hebben we in Deinze gevonden. We hebben ons kantoor in Kortrijk opgegeven en de incentiveafdeling hier ondergebracht. Maar uiteraard gaan wij overal waar men ons vraagt,  ter plaatse bij de mensen, ook na de kantooruren en in het weekend.”

Schrik dat internet belet dat er nog klanten over de vloer komen hebben Jeroen Cauwelier en Olivier Van de Vijver, die tien jaar in Namibië woonde,  allerminst. “Integendeel”, klinkt het. “Uiteraard is alle informatie op internet te vinden, maar het is precies onze taak die informatie te fileteren en zo voor onze klanten een product te creëren dat 100% aansluit bij hun verwachtingen. Daarbij fungeert onze lounge als een plaats waar de mensen met ons kunnen komen praten in een leuk en gezellig kader. Maar dat hoeft niet perse bij ons te zijn. Zoals gezegd, we schikken ons gewoon naar de wensen van de klanten. Onze troef is dat we perfect weten waarover we spreken. Olivier  Van de Vijver mag zich een Afrika-specialist noemen, ikzelf ben thuis in Azië en Veerle Deruyck en Stefanie Corteborst zijn onze specialistes in respectievelijk Latijns-Amerika en Europa.”

XPerience Travel Lounge steekt niet onder stoelen of banken dat het via Travel Lounge zoveel mogelijk mensen de reis van hun dromen wil laten maken en dat het ook qua incentives vernieuwend uit de hoek wil komen met nieuwe concepten. Samen met de aankondiging van de opening in Deinze kondigt het bedrijf ook een samenwerking aan met het reisbureau Travel Point uit Maldegem. “Dat reisbureau heeft een zeer goede reputatie in Maldegem”, zegt Jeroen Cauwelier.  “De eigenares zocht iemand om haar cliënteel over te nemen, omdat ze zelf bij het sterk groeiende bedrijf van haar echtgenoot wil gaan werken Onze aanpak sprak haar aan en daarom kunnen al haar klanten nu ook bij ons terecht.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.