Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuw gezicht op de redactie van Made in Oost-Vlaanderen

Nieuw gezicht op de redactie van Made in Oost-Vlaanderen

Nieuw gezicht op de redactie van Made in Oost-Vlaanderen

Kakelvers, herkenbaar, verrassend en hoogst informatief. Dat zijn de kenmerken van het nieuws dat onze nieuwe journalist Rani Cromphout u vanaf vandaag zal serveren op Made in Oost-Vlaanderen.

Het platform van Made In groeit in alle 7 Vlaamse regio’s. Het afgelopen jaar nam het aantal gebruikers toe met 13 procent en werden er maar liefst 16, 4 miljoen pagina’s geraadpleegd. Ook in 2018 werden al nieuwe recordcijfers geboekt. Deze forse stijging aanhouden, is ons doel. Vandaar dat we permanent de nodige optimalisaties doorvoeren.

Eén van de veranderingen op dat vlak is de aanstelling van Rani Cromphout als nieuwe journalist voor Made in Oost-Vlaanderen.

Rani (23) is afkomstig uit Geraardsbergen en woont momenteel in Gent. Ze heeft na het beëindigen van haar studies in de communicatie en journalistiek (UGent) een eerste werkervaring achter de rug als communicatieverantwoordelijke van een Oost-Vlaams IT-bedrijf. Ze is vastberaden om haar professionele carrière nu verder uit te bouwen bij Made in Oost-Vlaanderen.

Een opdracht waar ze zin in heeft: “Ik kom zelf uit een familie van zelfstandige ondernemers en ben geïnteresseerd in het reilen en zeilen van het lokale bedrijfsleven. Het is een boeiende uitdaging om me te verdiepen in het nieuws dat in deze regio op economische vlak leeft. Uiteraard is het leuk om -in de lijn van mijn studies- deze nieuwsfeiten te vertalen naar boeiende, vlot leesbare artikels. Op die manier wil ik de Oost-Vlaamse bedrijfswereld een nog krachtiger kanaal aanbieden om hun ondernemerschap in de kijker te plaatsen.”

Rani ziet de nieuwsfeiten over uw bedrijf graag tegemoet via deze contactgegevens: rani.cromphout@madeinoostvlaanderen.be, gsm: 0476/85.51.99.

De journalisten die tot dusver de redactie van Made in Oost-Vlaanderen voor hun rekening namen, verdwijnen niet van het toneel. Zij zullen zich concentreren op de regio waarin ze wonen en waar ze hun netwerk in het ondernemerslandschap stevig hebben uitgebouwd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.