Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuw netwerkrack van Rittal is geschikt voor alle servertoepassingen

Nieuw netwerkrack van Rittal is geschikt voor alle servertoepassingen

Nieuw netwerkrack van Rittal is geschikt voor alle servertoepassingen

000000000Rittal_150216_TE7000_1Met een aanbod van meer dan 10.000 direct leverbare standaardproducten is het Duitse Rittal, dat in België een vestiging heeft in Lokeren, Rittal vandaag een van ’s werelds leidende systeemaanbieders van industriële behuizingen en schakelkasttechnologieën. Het bedrijf is een veelgevraagde partner in alle gebieden van de industrie en de machine- en constructiebouw en is ook trendsetter in alle segmenten van de IT-infrastructuurmarkt.

Het bedrijf komt nu op de markt met een vernieuwd open netwerkrack, de  Rittal TE 7000. Het gaat om een  een open framebehuizing, met 2 zelfdragende 19” niveaus. Met een draagkracht van 700 kg is dit rack ideaal als server- of netwerkrack of als open netwerkverdeler. Dankzij vooraf bepaalde bevestigingspunten is een snelle en eenvoudige montage gegarandeerd. Een open en zelfdragend kader… dat betekent bovendien een optimale luchtcirculatie en toegankelijkheid.

 TE 7000 is geschikt voor de alle servertoepassingen. Het rack biedt de ideale voorwaarden om actieve en passieve componenten te combineren en kan worden ingezet voor de complete netwerktechniek. De afstanden tussen de 19” niveaus kunnen eenvoudig worden aangepast aan de individuele eisen. Een uitgebreid assortiment systeemtoebehoren zoals zijpanelen, legborden, aardingskits, kabeldoorvoerpanelen en -geleiders maken het geheel compleet af. TE 7000 leent zich er perfect toe om gebruikt te worden als een enkelvoudige kast maar kan ook als gekoppelde kastenrij opgebouwd worden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.