Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe aanpak met zelfsturende teams werpt zijn vruchten af

Nieuwe aanpak met zelfsturende teams werpt zijn vruchten af

Nieuwe aanpak met zelfsturende teams werpt zijn vruchten af

MERELBEKE – Heroma, gevestigd in Merelbeke, streeft de laatste jaren niet meer enkel winstbejag na, maar wil vooral dat haar werknemers met veel goesting komen werken. Zelfsturende teams organiseren zelf hun dagindeling met oog voor kwaliteit en rekening houdend met deadlines. Dit levert ook dit jaar enkele grote contracten op.

Sinds een aantal jaren is de filosofie van Heroma op zijn kop gezet. Het beoogde doel is niet meer zoveel mogelijk winst halen, maar wel “werken met goesting”. De werknemers krijgen meer inspraak in de manier van werken, vullen zelf hun dagindeling in en initiatieven worden toegejuicht. Deze filosofie werpt zijn vruchten af. Elk jaar heeft het Heroma al enkele grote contracten opgeleverd. Dit jaar werken ze o.a. samen met Stad Gent, Farys en Toyota Material Handling. Voor Toyota Material Handling richt Heroma de wagens in met schuiflades en opbergrekken. Bij Stad Gent en Farys worden de wagens ook voorzien van signalisatie (rood/wit-striping, zwaailichten etc).

Zaakvoerder Ronny Cnudde zegt hierover het volgende: “Onze klanten appreciëren de familiale sfeer van Heroma. Ze weten dat onze medewerkers het beste van zichzelf zullen geven en dat dit zich ook vertaalt in de afwerking van hun inrichting.”

Over Heroma

Heroma werd in 1962 opgericht door Herman Cnudde, vader van de huidige zaakvoerder, en vestigde zich in Merelbeke. Midden jaren 80 heeft Heroma zich gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting: bekleding van vloeren en zijwanden, modulaire opbergrekken en kasten, signalisatie, ladingzekering etc. Heroma staat voor kracht en duurzaamheid, maar speelt de laatste jaren ook in op de trend om de inrichtingen zo licht mogelijk te maken. De inrichtingen zijn geschikt voor alle type bestelwagens. Ook bedrijven uit alle sectoren kunnen bij Heroma terecht om orde en overzicht in hun bestelwagens te creëren en zo kostenefficiënt te werken.

Vorig jaar opende Heroma ook een vestiging in Wallonië.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.