Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe bedrijventerreinvereniging opgericht in Ninove

Nieuwe bedrijventerreinvereniging opgericht in Ninove

Nieuwe bedrijventerreinvereniging opgericht in Ninove

aaaaaninoveOp vrijdag 4 september 2015 is de startvergadering gehouden van de bedrijventerreinvereniging “Industriezone 2 Ninove vzw”.

De nieuwe vereniging zonder winstoogmerk wil vooral een brug slaan tussen de ondernemers van de industriezone II en de stad en haar diensten. De vzw zal de spreekbuis tussen beiden zijn. De vzw zal ook nauw betrokken worden bij onderhouds- en wegeniswerken, de bewegwijzering en alles wat van belang is voor betrokken industriezone. “Daarnaast biedt de oprichting van deze vereniging ook de kans om eventuele groepsaankopen op een snelle en eenvoudige manier te realiseren”, zegt Wanda Bellemans, diensthoofd lokale economie.

15 van de 25 ondernemingen van de industriezone 2 te Ninove hebben zich onmiddellijk aangesloten omdat ze goed inzien dat samenwerking veel voordelen kan opleveren. Ze ondertekenden de statuten en kozen een bestuur.

Frank Coppens van Remitrans is verkoezen als voorzitter. Hij wordt bijgestaan door de ondervoorzitters Christian Tuypens van Refresco en Stijn Desmet van Zelfbouwmarkt. Peter Vissers van Plastuni Operations nv is secretaris en de penningmeesters zijn Igor Arijs  van Arti Domi en Marc Miclotte van Coatinc Ninove.

De opstart van de vzw verliep in nauwe samenwerking met het stadsbestuur van Ninove, het Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen en de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Vlaanderen

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.