Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe Gentse Switch geopend

Nieuwe Gentse Switch geopend

Nieuwe Gentse Switch geopend

In de Gentse binnenstad heeft Switch, de Apple Premium Reseller, in de Veldstraat een nieuwe winkel geopend. De winkeldeuren van het ruime winkelpand werden symbolisch geopend door Gents burgemeester Daniël Termont en Switch-ceo Rik Vrancken. Tijdens de openingsdag brachten twee Switch fietstaxi’s geïnteresseerden gratis naar de winkel. Nadien volgt nog een openingsweek met een aantal gratis Apple workshops rond macOS, fotografie, Garageband en Pages.

De verhuis van het Koophandelsplein naar een nieuw winkelpand in de Veldstraat heeft vooral een commerciële reden. “Gent was na Antwerpen de tweede stad waar ooit een Switch-winkel werd opgestart”, zegt ceo Rik Vrancken. “Deze studentenstad blijft voor ons één van de belangrijkste bakens. De verhuis naar een ruimer pand in een premium winkelstraat, namelijk de Veldstraat, toont de ambitie van Switch in Gent.”

Switch is de grootste Belgische Apple Premium Reseller en telt sinds de recente overname van Easy-m 32 winkels verspreid over Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Het bedrijf met hoofdzetel in Antwerpen werd opgericht in 1992 door Rik Vrancken en stelt vandaag meer dan 300 medewerkers tewerk. Switch richt zich voornamelijk op de Belgische consument, kmo’s, scholen en de steeds groeiende markt van tweedehands Apple-producten.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.