Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe huisstijl Vandelanotte gekenmerkt door een plus

Nieuwe huisstijl Vandelanotte gekenmerkt door een plus

Nieuwe huisstijl Vandelanotte gekenmerkt door een plus

image002Het accountants – en auditkantoor Vandelanotte, dat in Oost-Vlaanderen vestigingen heeft in Aalst, Deinze en Zele, heeft bij zijn klanten een stevige reputatie omwille van een kwaliteitsvolle en persoonlijke dienstverlening.

Als familiebedrijf draagt Vandelanotte gerichte communicatie en sterk persoonlijk contact hoog in het vaandel. Vandelanotte gebruikt al jaren de baseline “more than accountants”. Door het feit dat het kantoor die ook in de praktijk brengt, kon het de afgelopen jaren sterk groeien.

Op 1 september stelde Vandelanotte nu een nieuwe huisstijl voor met een plusteken als eyecatcher, die in één oogopslag weergeeft dat de dienstverlening inderdaad verder gaat dan accounting alleen.

“Maar het plusteken is ook meer dan dat”, verduidelijkt Nikolas Vandelanotte. “Plus staat ook voor dat extraatje aan het einde van de rit, voor dat laatste duwtje in de rug, voor de “extra mile” die we altijd voor onze klanten willen doen en vooral voor groeiend positivisme en potentieel.”

De voorstelling van de nieuwe huisstijl ging ook gepaard met een vernieuwing van het wagenpark.
De Audi A1’s die in september 2011 werden geleased voor de junior medewerkers van het bedrijf, worden vervangen door een gloednieuwe vloot van 40 energiezuinige en fiscaalvriendelijke wagens. Er werd ook nu gekozen voor Westlease als leasepartner.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.