Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe netwerkorganisatie wil Wase ondernemers dichter bij elkaar brengen

Nieuwe netwerkorganisatie wil Wase ondernemers dichter bij elkaar brengen

Nieuwe netwerkorganisatie wil Wase ondernemers dichter bij elkaar brengen

TIELRODE – Het Waasland had ongetwijfeld nog ruimte voor een nieuwe netwerkorganisatie. Drie enthousiaste partijen sloegen daarom de handen in elkaar en zetten Business Netwerk Waasland op, een netwerk dat geïnteresseerde ondernemers, zelfstandigen en start-ups wil bijeenbrengen. Het netwerk komt minstens 2 maal per jaar samen op inspirerende locaties.

Ann Schoenmaekers van Xerius, Nicole Boons van SD Worx en Yana Poelman van Kompagnon zijn de trekkers van dit verhaal. “Als ondernemer weet je dat er in het Waasland veel potentieel zit. Er wordt gewoon te weinig georganiseerd om hen samen te brengen, om elkaar beter te leren kennen en nog meer business te doen binnen de regio. Met Business Netwerk Waasland is het ons erom te doen om gepassioneerde mensen bijeen te brengen en een heus netwerk op te bouwen”, stelt Yana Poelman.

“Onze eerste meeting zal plaatsvinden op donderdag 20 september. We zijn daarvoor te gast in de Kerel-brouwerij in Tielrode. Naast een bedrijfsbezoek zorgen we er ook voor dat de netwerking wordt gefaciliteerd en dat je de kans krijgt om collega-ondernemers beter te leren kennen”, zegt Ann Schoenmaekers.

“Er zijn maximum 100 plaatsen en we hopen van harte dat de Wase ondernemer deze kans benut om te laten zien wat de regio waard is. Met dit netwerk willen we zakenmensen bijeen brengen die concreet te werk gaan, niet oeverloos praten maar daden stellen. Om dat te kunnen realiseren, moet je elkaar uiteraard beter leren kennen. We hopen dat dit netwerk een eerste stap is”, aldus Nicole Boons.

Voor meer informatie over het event, kan u terecht op www.businessnetwerkwaasland.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.