Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe portaalsite helpt ondernemers uit toeristische sector

Nieuwe portaalsite helpt ondernemers uit toeristische sector

Nieuwe portaalsite helpt ondernemers uit toeristische sector

Rechtvaardige-Rechtersroute-lus2-fietserIn Oost-Vlaanderen zijn heel wat ondernemers actief die hun brood en het beleg erop moeten verdienen via het toerisme. Want onze provincie heeft heel wat meer toeristische strekpleisters dan provinciehoofdstad Gent. De provinciale diensten hebben dan ook al heel wat inspanningen gedaan om het toerisme te promoten bij de consumenten, maar willen ook de ondernemers uit de toeristische sector een extra steuntje in de rug bieden.

“Daarom hebben we vlak voor de jaarwissel eeen nieuwe site gelanceerd”, zegt Jo Petrus, consulent sectorwerking van de vzw Toerisme Oost-Vlaanderen. “De site bevat interessante bedrijfsinfo voor de toeristische sector in onze regio’s.”

Op http://sector.tov.be/ vinden ondernemers onder meer heel wat tips over de mogelijkheden om zichzelf bij toeristen te promoten, maar ook over de werking van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Ook de recentste logiescijfers zijn erop terug te vinden. “Dit centrale platform moet voor ondernemers uit de toeristische sector een inspiratiebron en een kenniscentrum zijn, zodat ze er ondersteuning vinden voor hun zakelijke activiteiten”, geeft Jo Petrus nog aan. “Samen met onze digitale sectornieuwsbrief zal de site de sector ook op de hoogte houden van al onze nieuwe acties en andere initiatieven, en van de persaandacht voor toerisme in Oost-Vlaanderen. Daarop kunnen ze inspelen om zelf weer met creatieve ideeën aan de slag te gaan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.