Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe Renaultgarage is Oost-Vlaams visitekaartje Mathieu Gijbels

Nieuwe Renaultgarage is Oost-Vlaams visitekaartje Mathieu Gijbels

Nieuwe Renaultgarage is Oost-Vlaams visitekaartje Mathieu Gijbels

00000mahyVorige maand werd de gloednieuwe Renault garage in de Zeeschipstraat in Gent in gebruik genomen. De Gentse autofamilie Mahy investeerde er in een nieuw vlaggenschip voor Renault en Dacia. De Limburgse aannemer Mathieu Gijbels, marktleider in de Belgische garagebouw, en HVC Architecten zorgden voor de uitvoering van de werken en het ontwerpconcept.

In 2013 besliste de bekende Gentse autofamilie Mahy om op de brownfield site langs de Zeeschipsstraat een nieuwe garage te bouwen met als doelstelling de Renault en Dacia rijders uit de Gentse regio beter te servicen. De opvallende showroom van Garage A & P Mahy biedt plaats aan meer dan 50 wagens, en is uitgerust met een glaspartij van 122 meter lang, en een groendak. Het gebouw is voorzien van een administratief gedeelte, een ruime werkplaats, een onderdelenmagazijn, en een grote carrosserieafdeling.

Het gebouw heeft een totaaloppervlakte van 5.000 m2 en is daarmee één van de grootste Renault concessies in België. De daken boven de showroom en de carrosserie werden uitgerust met een extensief groendak waardoor de opvang van hemelwater gebufferd wordt. Via de overige daken wordt hemelwater verzameld in een zeer groot ondergronds bekken. Dat water wordt dan hergebruikt in onder andere een carwash en andere specifieke toepassingen.

Mathieu Gijbels is bijzonder trots op deze prachtige nieuwe referentie. “De nieuwe showroom van garage A & P Mahy is inderdaad opnieuw een referentie waar we veel mee zullen uitpakken en het bewijs dat onze mensen zeer goed werk leveren,“ geeft Herman Verwimp Marketing & HR Directeur bij nv Mathieu Gijbels, aan. “De spreekwoordelijke pluimpjes maken we dan ook graag aan hen over”. Herman Verwimp onthult ook de ambities van het Limburgse aannemersbedrijf voor Oost-Vlaanderen. “We willen onze positie in deze regio versterken. Dat is ook meteen de missie voor onze nieuwe Business Manager Oost-Vlaanderen. Begin maart start onze nieuwe business manager Sonny Catelin. Hij zal onze groei in Oost en West-Vlaanderen verder helpen uitbouwen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.