Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe tapasbar is derde zaak van Deins horecakoppel

Nieuwe tapasbar is derde zaak van Deins horecakoppel

Nieuwe tapasbar is derde zaak van Deins horecakoppel

000000000000Sophie Lannoe, Kurt Callens, Chloé en ThibautOp zondag 29 maart, vlak voor de start van Gent-Wevelgem in Deinze, opende daar op de markt de nieuwe horecazaak Chloé’s, een sfeervolle lounge- en tapasbar, die zich profileert als ontmoetingsruimte om na de dagelijkse dagtaak even bij te praten.

Er is ook een aparte volledig ingerichte ruimte voor bedrijven, familiebijeenkomsten en verenigingen.
De inspiratie voor het concept haalden uitbaters Kurt Callens en Sophie Lannoo uit de trends die ze in een aantal grootsteden zien. Ze zijn ervan overtuigd dat de combinatie van ligging, interieur en het aangeboden menu ook in Deinze zullen aanslaan.

De uitbaters hebben trouwens heel wat ondernemerservaring, want ze zijn in 1996 gestart met de opstart van de broodjeszaak Délifrance, waarvan de naam naderhand veranderde in Déli@go.  In 2014 kwam er een tweede vestiging van Deli@go in het vroegere stationsbuffet van Deinze. Het derde project van Kurt Callens en Sophie Lannoo is nu dus de tapas en loungebar Chloe’s est 2004, waarbij het cijfer verwijst naar het geboortejaar van de dochter van het koppel.  “We willen gewoon een comfortabele ontmoetingsplaats creëren met vers en lekker eten in een gezellig kader en met een vlotte bediening. We willen de kunst van het ongedwongen tafelen in Zuid-Europa, die iedereen wel kent van zijn vakanties ook naar hier halen.”

Kurt wil ook aan de vele bedrijven en verenigingen in Deinze een plaats geven bij Chloé’s. De
lounge en tapasbar is een ideale ruimte voor ‘after work’ bijeenkomsten. Gezellig napraten met collega’s versterkt de collegialiteit en het samen werken. En er is een aparte ruimte voor verenigingen, koffietafels, vergaderingen die volledig ingericht is. Deze zaal kan tot 50 personen plaatsen en is volledig professioneel ingericht voor presentaties bijvoorbeeld.

In hun drie zaken samen stellen Kurt Callens en Sophie Lannoo 17 mensen tewerk.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.