Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe vergaderlocatie op het dak van Zebrastraat

Nieuwe vergaderlocatie op het dak van Zebrastraat

Nieuwe vergaderlocatie op het dak van Zebrastraat

GENT – Zebrastraat, de hippe Gentse hub waar je terecht kan voor evenementen en vergaderingen, in een bruisende setting van culturele activiteiten en hedendaags wonen omringd door een indrukwekkende kunstcollectie, stelt een nieuwe vergaderlocatie voor, en wat voor één. De Boardroom Alain Liedts is gelegen op het dak van het seminariegebouw in Zebrastraat, met zicht op het kunstwerk Warsubec van Nick Ervinck.

De Zebrastraat is een gerenoveerd Gents complex waarin huisvesting, cultuur en economie met elkaar verbonden zijn. Het is gebouwd in 1906 door Charles van Rysselberghe als een sociaal experiment. Het werd met zijn oorspronkelijke architectuur in 2006 gerenoveerd tot het project Zebrastraat.

In de Zebrastraat kan je terecht voor vergaderingen, opleidingen, seminaries, … of voor een event op maat. Zebrastraat verhuurt 8 volledige uitgeruste seminariezalen, een grote en polyvalente congreszaal, een multifunctionele exporuimte voor beurzen of productvoorstellingen, en als kers op de taart de indrukwekkende XYZ lounge als ideale netwerk locatie. Buiten kan je rondom de vijver het ideale zomerevent creëren, of kan je in de tent terecht voor bedrijfsfeesten en PR-events.

Het complex heeft er nu een nieuwe vergaderlocatie bij. Boardroom Alain Liedts is met een capaciteit van 17 personen en een prachtig zicht over het middenplein van Zebrastraat en de stad Gent de ideale vergaderruimte. Daarnaast is er aansluitend een cinemaruimte aanwezig, alsook een klein ingerichte keuken/bar.

Meer informatie: www.zebrastraat.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.