Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe wind bij Fin-Advi na overname

Nieuwe wind bij Fin-Advi na overname

Nieuwe wind bij Fin-Advi na overname

AALST – Bvba Finadvi viel eind 2017 in nieuwe handen. Twee van de drie vorige oprichters gaven er de brui aan en dragen de fakkel over aan Thibaut Vermandere en Geert Vereeken. Zij nemen het adviesbureau uit Aalst over en laten meteen een frisse wind waaien. Een van de vorige oprichters Bernier Borms blijft wel nog enige tijd samenwerken met de nieuwe eigenaren om de overgang te faciliteren.

Sinds de opstart in 2002 groeide het bedrijf uit tot een vaste waarde in de financiële wereld in Groot-Aalst. Het pand alleen al is gekend door vele Aalstenaren. Fin-Advi is aan de ene kant gespecialiseerd in advies inzake fiscale optimalisatie, inkomensbescherming, erfrecht, huwelijksvermogensrecht en financiële bescherming van gezin en familie. Aan de andere kant adviseren zij ook een groot aantal vermogende families op het vlak van beleggingsverzekeringen. “Cliënten appreciëren vooral de zéér persoonlijke aanpak. De mensen die bij ons komen, worden ontvangen in een huiselijke sfeer en worden niet bestookt met allerlei salespitches. We zijn er om hen te helpen”, aldus de zaakvoerders.

Werken

Het moment van de overname viel tijdens de werken aan de ring van Aalst. Het kantoor is moeilijk bereikbaar en veel mensen mijden ook deze werfzone. “Eind september zouden de tunnels moeten open gaan voor het doorgaand verkeer. Eind 2018 zou de afwerking moeten klaar zijn. Fingers crossed!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.