Nieuws Oost-Vlaanderen Noyen erg blij met 2.000 bezoekers op Open Bedrijvendag

Noyen erg blij met 2.000 bezoekers op Open Bedrijvendag

Noyen erg blij met 2.000 bezoekers op Open Bedrijvendag

Openbedrijvendag Noyen NV_-®jerroenwillems.be_WEB_49Van de 61 Oost-Vlaamse bedrijven die op zondag 4 oktober deelnamen aan Open Bedrijvendag is pensenfabrikant Noyen uit Evergem alvast één van ondernemingen die het sterkst hun tevredenheid uiten.  Meer dan 2.000 kijklustigen volgden immers het productieproces van worsten draaien.

 Zaakvoerder Johan Noyen blikt dan ook tevreden terug: “We hebben alle registers opengetrokken.  Bezoekers kregen een woordje uitleg, we maakten hen wegwijs en ze konden verschillende worsten proeven.  Trots als we zijn op ons bedrijf hoopten we natuurlijk op zoveel mogelijk bezoekers. We zijn dan ook blij dat we de kaap van 2.000 hebben gehaald.  Wat mij enorm zal bijblijven is de sfeer onder onze medewerkers.  Het is ook hartverwarmend om te zien dat alle medewerkers van Noyen met een brede glimlach meehielpen om van deze dag een succes te maken.”

De bezoekers werden getrakteerd op een leerrijk parcours.  Van grondstoffenontvangst naar het maken van een pensendeeg, gevolgd door het afvullen, koken en koelen van de worsten.  Daarna kwam de verpakkings- en etiketteerafdeling aan beurt.  Er waren infopanelen, filmpjes en live demonstraties. En natuurlijk kon er naar hartelust geproefd worden.

Johan Noyen juicht dan ook nogmaals het initiatief van Open Bedrijvendag toe. “Het geeft de mensen een beter beeld van wat allemaal nodig is om een bedrijf in goede banen te leiden, voor tewerkstelling te zorgen en de economie mee te helpen doen draaien.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.