Nieuws Oost-Vlaanderen O'Learys Sportbar opent in september in Dok Noord

O'Learys Sportbar opent in september in Dok Noord

O'Learys Sportbar opent in september in Dok Noord

olearysIn aanwezigheid van de Gentse burgemeester Daniël Termont, hebben de West-Vlaamse ondernemers Laurent Valcke en Steven Malysse in Gent hun nieuwste project voorgesteld. Op 9 september openen zij een heuse O’Learys sportbar in de Arteveldestad.

O’Learys is een gigantisch “sportcafé”, te vergelijken met wat de Hard Rock Cafés zijn voor de muziek- en ontspanningswereld. O’Learys is een Zweeds concept dat over de hele planeet -inmiddels al 125 vestigingen- wordt uitgerold. Voor België gaat het om een exclusiviteit én een primeur, met dank aan jong West-Vlaams ondernemerstalent.

Laurent Valcke is de zoon van ondernemer Luc Valcke, wel bekend in de bowlingwereld, lokaal maar ook internationaal. Ook Steven Malysse (zoon van Marc Malysse, Sterima) stamt uit een echte West-Vlaams ondernemersfamilie.

Het duo Laurent Valcke-Steven Malysse investeert 3 miljoen euro in een vestiging aan Dok Noord. Totale oppervlakte: 3.800 vierkante meter. De initiatiefnemers kregen een exclusieve concessie van de Zweedse keten. In een eerste fase worden meteen 30 nieuwe jobs in het leven geroepen. Overal waar O’Learys neerstrijkt, volgt een kassucces. De accommodatie bevat een mix van horeca en entertainment in de vorm van een ijspiste, curling op kunstijs, 18 bowlingbanen, een minigolf, gamecorners en shuffleboarden. Uiteraard worden alle sportwedstrijden live gevolgd op tientallen schermen groot en klein. Er is ook gedacht aan seminarieruimtes voor bedrijven, die allicht ook graag naar O’Learys zullen afzakken voor een teambuilding moment met hun personeel. (KC)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.