Nieuws Oost-Vlaanderen OMCollective geselecteerd voor Google Business Coaching Academy 2018

OMCollective geselecteerd voor Google Business Coaching Academy 2018

OMCollective geselecteerd voor Google Business Coaching Academy 2018

SINT-NIKLAAS – Jaarlijks selecteert Google een beperkt aantal digitale bureaus om deel te nemen aan een traject binnen het partnerprogramma. Dit jaar werd Michel De Baer, zaakvoerder van OMCollective uit Sint-Niklaas, gekozen om de Google Business Coaching Academy te volgen en het bureau bij te staan in de doorgroei naar het volgende niveau.

Slechts een handvol beloftevolle bureaus wordt jaarlijks geselecteerd om deel te nemen aan exclusieve trainingsprogramma’s die Google met externe partners heeft uitgewerkt. Voor zaakvoerders is er de Google Business Coaching Academy.

Eén op één coaching

Het doel van de Academy is een business development programma uit te rollen voor digitale bureaus. Concreet gaat het over het uittekenen en nadenken over groeistrategieën op de verschillende vlakken die de basis vormen voor elke onderneming, zoals financiën, HR, sales, marketing… En daarnaast reikt Google de kennis en de vaardigheden aan om een agency naar het volgende niveau te brengen en dit via één op één coaching en mentoring. Het programma werd intussen al in 34 landen uitgerold, waaronder ook in België.  

Invite-only

Het Google Business Coaching Programma is een invite-only event dat ieder jaar aangeboden wordt aan de meest beloftevolle digitale bedrijven en ook gefinancierd wordt door Google. Samen met slechts een 10-tal andere digital agencies, maakt OMCollective deel uit van het selecte gezelschap in België. De persoonlijke begeleider voor dit Oost-Vlaamse online marketing bureau is Robert Craven: een internationale gerenommeerde spreker, ‘business growth consultant’ en auteur van ‘Grow your digital agency’.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.