OMcollective neemt deel aan de Horse Race 4Brain op Waregem Koerse

SINT-NIKLAAS - In 2019 lanceerde Waregem Koerse de Horse Race for Charity, waarbij men als bedrijf aan de zijde van een professionele jockey racet ten voordele van een goed doel. Dit jaar wordt deze koers gereden voor 4Brain. Ook digital agency OMcollective uit Sint-Niklaas neemt deel aan de Horse Race 4Brain op Waregem Koerse op dinsdag 31 augustus.

4Brain is een non-profit organisatie. Ondersteuning aan 4Brain draagt rechtstreeks bij aan de ontwikkeling van nieuwe behandelingen voor hersenaandoeningen. Epilepsie, multipele sclerose, cerebrovasculaire aandoeningen, dementie en cognitieve stoornissen zijn allemaal voorbeelden van hersenaandoeningen. Die komen steeds vaker voor en bovendien is medicatie soms ontoereikend bij de behandeling. De onderzoeksgroep van prof. dr. Paul Boon doet daarom baanbrekend onderzoek naar nieuwe behandelingen van deze aandoeningen.

Digital agency OMcollective uit Sint-Niklaas sluit zich graag aan als sponsor en partner voor deze duo-race voor het goede doel die plaatsvindt op dinsdag 31 augustus in Waregem.

Michel De Baer, CEO OMcollective: "Ik ken de organisator van Waregem Koerse, Bram Vandewalle, persoonlijk. Vorig jaar vroeg hij ons ook al eens om deel te nemen, maar toen hebben we de boot nog een beetje afgehouden. Nu, met Corona bijna achter de rug, is het ideale moment. We hebben lang genoeg allemaal binnen gezeten. Het goede doel, 4Brain, is bovendien iets dat we absoluut willen steunen want deze problematiek raakt iedereen. Ik kijk er alvast naar uit om te kunnen meerijden in de race als bijzitter. Dat wordt een unieke belevenis."

OMcollective werd op 1 oktober 2009 opgericht door Michel De Baer. In 10 jaar tijd groeide het digital marketingbedrijf uit tot het grootste onafhankelijke agency met z’n 50 medewerkers. Tot de klantenportefeuille behoren namen uit automotive, retail, bank & financiën, e-commerce, services, ... namen als Allianz, Europabank, Wolters Kluwer, Laperre, Belisol, enz.