Nieuws Oost-Vlaanderen Ondernemer en op zoek naar een leuke vergaderplek? Laat je inspireren door deze 10 tips!

Ondernemer en op zoek naar een leuke vergaderplek? Laat je inspireren door deze 10 tips!

Ondernemer en op zoek naar een leuke vergaderplek? Laat je inspireren door deze 10 tips!

GENT – Meetings, vergaderingen, zakenlunches of creatieve workshops, ze komen waarschijnlijk af en toe je oren uit. Toch kan dit ook op een leuke en originele manier. Waarom niet in een fijne, gezellige omgeving in plaats van tussen die kale kantoormuren? Hieronder vind je alvast enkele inspirerende tips in en rond Gent. Vergaderen, zal nooit nog hetzelfde zijn!

1. Wie zegt dat bier en vergaderen niet samengaan?

In Bar Baptist, boven het kloppend hart van de brouwerij Van Steenberge, trakteert u uw gasten op een smaakvolle ervaring. Bij alle reservaties voor meetings, productvoorstellingen en workshops die geboekt worden voor 30 juni ontvangt elke deelnemer een 75cl fles Augustijn, Piraat of Gulden Draak.

2. Den Hof

Vergaderen in meetingcenter ‘Den Hof’ betekent vergaderen in een groene omgeving met een modern interieur. Verschillende ruimtes die in het daglicht baden, what’s not to like?

3. Meeting aan de Leie

Ontsnap aan de stadsdrukte tijdens een ontspannende meeting aan de oevers van de Leie in Auberge du Pêcheur. Sluit uw meeting af met een aperitief aan boord van een privésloep!

4. Old building, new ideas

Kies met De Cultuurfabriek in de Vlaamse Ardennen voor een ‘out of the box’ vergaderlocatie, waar je in combinatie met een originele buitenactiviteit en passende catering, een boost van inspiratie en energie mag verwachten.

5. Dorp 49

Dorp 49 aan het dorpsplein in Kalken (deelgemeente Laarne) beschikt over 3 elegante zalen en een prachtige tuin. De zalen stralen luxe en comfort uit en zijn erop voorzien om elke gelegenheid in stijl te laten verlopen.

6. Vergaderen met BBQ

Combineer uw vergadering of seminarie in hotel Van der Valk Nazareth met een teambuilding activiteit in de Leiestreek: een Vespa tour, een duikinitiatie in Vichte, Paintball in Anzegem,… en sluit af met een BBQ in de tuin van het hotel!

7. Ontbijtsessie voor eventplanners

Op woensdag  20 juni organiseert Holiday Inn Gent Expo een gratis ‘Eventplanners’ ontbijt tussen 07u30 en 10u00. Aansluitend ontdek je de 11 ruime zalen en één van de 169 kamers. Opgelet, tijdig inschrijven is belangrijk!

8. De Feestarchitect breidt uit!

Sinds 29 maart is De Feestarchitect te vinden op haar nieuwe uitvalsbasis in Destelbergen. Vanaf nu wordt de vertrouwde service, creativiteit en kwaliteit vanop een andere werkplek geserveerd. Groter, aangenamer en nog professioneler. De nieuwe werkplek is ook een eigen eventlocatie en showroom.

9. Avontuur in Aalst

The Outsider heeft sinds kort een vestiging in Aalst, op het splinternieuwe sportcomplex Schotte. Momenteel kan je er al terecht voor een vlottentocht of stand-up-paddling, highlandgames en zoveel meer.

10. Bierwandeling

Gent heeft een reputatie op het gebied van bier. Artoria maakt deze reputatie waar! Een bruisende bierwandeling van stadsbrouwerij tot de beste biercafé’s in de stad. Honger? Artoria serveert voor u een biermenu in één van Gents lekkerste adresjes.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.