Nieuws Oost-Vlaanderen Ondernemers tonen veerkracht door organisatie van online kerstmarkt

Ondernemers tonen veerkracht door organisatie van online kerstmarkt

Ondernemers tonen veerkracht door organisatie van online kerstmarkt

De ene na de andere kerstmarkt wordt helaas geannuleerd. Omdat dit het voor lokale ondernemers extra moeilijk maakt om hun cadeautjes onder jouw kerstboom te laten belanden, besloot Nicky Malfliet van het blog Puur Belgisch het heft in eigen handen te nemen. “Ik contacteerde enkele ondernemers met de vraag of ze wilden meedoen aan een online kerstmarkt. De enorme positieve respons was hartverwarmend.” Op 8 en 9 december organiseert Puur Belgisch een unieke online Kerstmarkt waar je virtueel kan langsgaan en vragen stellen bij de verschillende de lokale ondernemers.

Meer dan 40 Belgische merken nemen deel aan de online kerstmarkt. “Dit toont de veerkracht aan van Belgische lokale ondernemers”, zegt Nicky Malfliet. “Puur Belgisch is de organisator, maar zonder het enthousiasme van deze Belgische merken konden we niets laten doorgaan.”

Tijdens de online kerstmarkt op 8 & 9 december van 19-21 uur zijn alle ondernemers aanwezig en kunnen klanten echt vragen stellen. PuurBelgisch maakt hiervoor gebruik van het platform Toucan Events, waardoor je virtueel precies op een marktplaats komt met verschillende bubbels. Elke bubbel is een winkel en als bezoeker kan je eens gaan horen bij de merken van jouw keuze.

“Door samen te werken hopen we hier iets groots van te maken. Alle Vlaamse provincies zijn vertegenwoordigd. We willen #ikkooplokaal, #ikkoopbelgisch, #supportlokaal en #maakkabaalvoorlokaal nieuw leven inblazen. We mogen niet vergeten dat achter elke lokale aankoop een ondernemer een happy dance maakt!”

De Oost-Vlaamse merken en shops die deelnemen zijn onder andere:

  • Malabi – Leuke handtassen en andere lederen cadeautjes (Lokeren)
  • C by Lou – Spaanse en Portugese baby- en kinderkleding (Dendermonde)
  • Leda Lingerie – Lingerie voor grotere maten vanaf cupmaat D (Sint-Niklaas)
  • With Baby Love – Belgische duurzame merken voor baby’s en kindjes tot 6 jaar (Dendermonde)
  • Louise schoenen – vrouwenschoenen tot maat 46 (Dendermonde)
  • Babs & Bulle – Leuke kleurrijke stoffen tassen (Destelbergen)

Meer informatie vind je op www.puur-belgisch.com/online-kerstmarkt.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.