Nieuws Oost-Vlaanderen Ondernemingen kunnen zichzelf gratis promoten op Startersnet

Ondernemingen kunnen zichzelf gratis promoten op Startersnet

Ondernemingen kunnen zichzelf gratis promoten op Startersnet

001sonjaDankzij goede partnerships kan iedere startende ondernemer die maximum 5 jaar actief is, zich vanaf  nu volledig gratis bekend maken op de site Satersnet.be en er zijn of haar zaak promoten! Startersnet is een uniek online platform dat vooral startende ondernemers helpt om meer naambekendheid te verkrijgen bij particulieren en bedrijven. Het gaat om een initiatief van Sonja Van Remoortere uit Westmalle. Het is een digitaal B2B-platform dat startende ondernemers wil helpen om zo snel mogelijk gelanceerd te geraken en naambekendheid op te bouwen.

“Op Startersnet kunnen starters hun netwerk uitbouwen, promotie voeren en nuttige informatie rond ondernemen raadplegen. Het maakt niet uit of je nu een kleinhandel, een groothandel, dienstverlener of vakman bent en de mogelijkheden staan open voor jonge bedrijven uit alle regio’s.”, zegt de zaakvoerster.

Wie lid wordt van Startersnet krijgt op het platform een aantal pagina’s ter beschikking om zijn onderneming voor te stellen. Leden/ondernemers kunnen onderling contacten leggen en zakelijke zoekertjes plaatsen. Netwerken wordt gestimuleerd.

Zaakvoerster Sonja Van Remoortere heeft het ondernemerschap zelf met vallen en opstaan moeten leren. In 2005 besliste zij om uit de verkoop te stappen en haar ervaringen als ondernemer ten dienste te stellen van starters. „Ik wilde mijn ruime ervaring zoveel mogelijk delen met anderen en besloot om me te vestigen als adviseur voor startende ondernemers. Dat doe ik nog steeds. Ondertussen heb ik al heel wat zaken mee helpen opstarten en heb ook ervaren wat hun grootste problemen zijn, nl. het steeds opnieuw vinden van nieuwe klanten en de zaak bekend maken. Ik wilde een oplossing zoeken hiervoor, en zo ontstond Startersnet. Met dit initiatief wil ik zo veel mogelijk ondernemers meehelpen om hun zaak bekend te maken. Via Startersnet wil ik ze in contact brengen met andere ondernemers die voor hen iets kunnen betekenen.”

Het online B-to-B-platform biedt de mogelijkheid om onderling contacten te leggen, om van elkaars diensten gebruik te maken en rechtstreeks te verbinden met Facebook en andere sociale media. Wie lid wordt van Startersnet krijgt enkele pagina’s ter beschikking om zijn zaak optimaal te promoten. „Je kan deze pagina’s zelf beheren om allerlei acties en/of promoties aan te kondigen. Verder is er ook de mogelijkheid om zakelijke zoekertjes te plaatsen, zowel vraag als aanbod. Je kan nuttige informatie rond ondernemen raadplegen, van allerlei kortingen genieten en onbeperkt netwerken met andere ondernemers.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.