Nieuws Oost-Vlaanderen Oost-Vlaamse mayonaise van kippen met vrije uitloop

Oost-Vlaamse mayonaise van kippen met vrije uitloop

Oost-Vlaamse mayonaise van kippen met vrije uitloop

TUBEKE/HANSBEKE  – Op enkele tientallen meters van het Belgian Football Center presenteert Arthus de Bousies, de jonge dynamische coach van het team Natura afkomstig uit het Oost-Vlaamse Hansebeke, de nieuwe selectie sauzen van Natura, een opstelling van 23 producten. Zijn tactiek is simpel en hardnekkig: natuurlijke smaak, durf en traditie eerst. De nieuwkomer bij de groep, de citroenmayonaise, heeft ook een strenge en respectvolle voorbereiding gevolgd dankzij de knowhow van Natura.

Natura ontwikkelt sinds 1939 authentieke sauzen en vinaigrettes zonder bewaarmiddelen of voedingsadditieven. Het Belgische bedrijf dankt zijn succes aan het gebruik van natuurlijke, kwalitatieve ingrediënten én aan de kennis die al sinds de oprichting in 1939, door vishandelaar Philippe Vryghem, wordt doorgegeven. De producten van Natura worden ontwikkeld in het Natura-atelier in Tubeke. Het traditionele productieproces, met grote bakkerijkloppers, is uniek en geeft de sauzen een authentieke en huisbereide smaak.

De citroenmayonaise, tussen durf en traditie

Nu de zon er is, kunnen we opnieuw starten met barbecues en lekkere salades. Tijd voor een nieuwkomer dachten ze bij Natura. De nieuwe citroenmayonaise volgt scrupuleus hetzelfde recept als haar voorgangers: ze bevat geen bewaarmiddelen, geen additieven en geen kleurstoffen.

Om de mayonaise klaar te maken doet Natura beroep op eieren van de hoogste kwaliteit, gelegd door kippen van vrije uitloop. Respect voor de natuur en het welzijn van dieren is één van de fundamenten van het merk.

Een rijk gamma

Het gamma van Natura bestaat uit de authentieke mayonaise, maar ook de versie met truffel en vanaf nu die met citroen. Daarnaast is er de curry, béarnaise, aïoli, pittig, mosterd of nog rouille en gravelax. Ook de ketchup bestaat in drie verschillende versies: de traditionele op basis van tomaten uit Piemonte, een pittige versie op basis van cayennepeper, en als laatste, een zachtere versie op basis van wortels. Bovendien bevatten de producten geen gluten. Altijd goed om te weten en om te proeven.

Dankzij de groeiende merkbekendheid vind je de producten terug op eettafels in België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Nederland, Zwitserland, Zweden…Natura is verkrijgbaar onder andere in Carrefour en Delhaize of via hun webshop.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.