Nieuws Oost-Vlaanderen Oost-Vlaming Kris Vermoesen krijgt topbenoeming bij Fedustria

Oost-Vlaming Kris Vermoesen krijgt topbenoeming bij Fedustria

Oost-Vlaming Kris Vermoesen krijgt topbenoeming bij Fedustria

GENT – De beroepsfederatie Fedustria heeft Oost-Vlaming Kris Vermoesen benoemd tot product manager textiel (tapijt en interieurtextiel). Hij heeft de zware taak om boegbeeld Mark Vervaeke op te volgen. De benoeming wordt deze week officieel.

Fedustria is de organisatie van de textiel-hout- en meubelindustrie. Na een professionele procedure, begeleid via headhunting, werd Kris Vermoesen aangesteld tot de man die namens de federatie de belangen van het textielwezen moet helpen behartigen. Het merendeel van de textielbedrijven mag zich dan wel in West-Vlaanderen bevinden, ook heel wat Oost-Vlaamse kmo’s zijn aangesloten bij de federatie die naast een kantoor in Brussel ook een filiaal heeft in Gent.

Kris Vermoesen heeft tot hiertoe weinig of geen voeling gehad met de wereld van de textiliens, maar probeerde zich de voorbije weken en maanden al aardig in te werken in het milieu. Tijdens de beurs Domotex in Hannover (de grootste vloerbekledingsbeurs ter wereld) ging hij dezer dagen zichzelf voorstellen bij heel wat bedrijven van Vlaamse bodem die met een eigen stand vertegenwoordigd waren in Hannover.

Kris Vermoesen werkte eerder in de energiesector (Wolf Oil, Hemiksem) en bij Cargill in Mechelen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.