Nieuws Oost-Vlaanderen Oost-Vlaming wint JCI award: “Ik wil een lokale afdeling in het Meetjesland oprichten”

Oost-Vlaming wint JCI award: “Ik wil een lokale afdeling in het Meetjesland oprichten”

Oost-Vlaming wint JCI award: “Ik wil een lokale afdeling in het Meetjesland oprichten”

LIEVEGEM – Dit weekend kreeg Peter Van De Velde, lid van JCI Brussel, de award uitgereikt voor zijn sterke prestaties in de organisatie Junior Chamber International (JCI). “Door tijdens de volle lockdown in april een webinarproject op te starten met experten (JCI Change Your Game 2020) toonde Peter digitaal leiderschap en onze vereniging de mogelijkheden van online activiteiten met uitstraling naar niet-leden”, zegt Past President van JCI Vlaanderen Isabelle Brouckaert.

Junior Chamber International (JCI) is een internationaal netwerk voor persoonlijke ontwikkeling voor ondernemers en ondernemende mensen tussen 18 en 40jaar oud. De missie van de organisatie is het aanzetten van jonge mensen tot “positieve veranderingen”. JCI Vlaanderen verenigt 29 Vlaamse afdelingen. Samen kent de organisatie een 600-tal leden.

Persoonlijke digitale ontwikkeling

Oost-Vlaming Peter Van De Velde wint nu de Vlaamse award voor beste lid met uitstraling naar de buitenwereld in Junior Chamber International (JCI). Peter is lid van JCI Brussel, waar hij 3 functies verzorgt: Internationalisme, Vorming en communicatie. Hij woonde bij zijn lidmaatschap in Brussel en is daar lid gebleven, zelfs na zijn verhuis.

 

In het dagelijkse leven is Peter personal trainer en uitbater van Fitness Funmove in Lievegem. De lockdown treft hem en zijn zaak zwaar. Maar de Coronaperiode biedt ook mogelijkheden: “De lockdown en de onzekerheid over mijn toekomst zorgden ervoor dat ik voluit voor mijn persoonlijke digitale ontwikkeling ging.”

Nieuwe afdeling

Peter heeft de ambitie om een lokale afdeling van Junior Chamber International (JCI) op te richten in het Meetjesland. Ondernemende inwoners tussen 18-40 die willen investeren in zelfontwikkeling door middel van trainingen en projecten mogen Peter contacteren via peterlovesjci@gmail.com. Je vindt hem ook op Facebook/Instagram/Youtube via “Peter Loves JCI“.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.