Nieuws Oost-Vlaanderen Op 7 juni eerste editie Made in Oost-Vlaanderen live

Op 7 juni eerste editie Made in Oost-Vlaanderen live

Op 7 juni eerste editie Made in Oost-Vlaanderen live

000000000000000000000000000000000maNaast het vervullen van de dagelijkse nieuwsbehoeften van onze lezers, wordt het hoog tijd om hen eens te ontmoeten. Daarom organiseren we na de succesvolle events Made in Kempen Live en Made in Antwerpen Live en de op 26 april geplande editie van Made In Limburg Live op 7 juni in de Eskimo-fabriek ook de eerste editie van Made in Oost-Vlaanderen Live.

We hebben een sterk programma in elkaar gestoken met diverse topsprekers.  Kristof De Wulf van InSites Consulting zal u bijpraten over de grote veranderingen in de wereld en de gevolgen daarvan voor de ondernemingen. Julie Vens-De Vos van HOOM design zal het hebben over de concurrentievoordelen van een kleine en middelgrote onderneming, de Gentse schepen Mathias De Clercq zal uiteenzetten hoe het Gentse stadsbestuur inzet op ondernemerschap en Daan Schalck, CEO van het Gentse Havenbedrijf zal uiteenzetten hoe hij met zijn organisatie inzet op de veranderende wereldeconomie. Tot slot zal Stefaan Claes van Kinepolis het hebben over “communication as a service”.

Daarna volgt een spetterend walking dinner dat helemaal geïnspireerd is op de Oost-Vlaamse keuken. Inschrijven kan nu al via de website http://www.madeinlive.be/oostvlaanderen

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.