Nieuws Oost-Vlaanderen Open Coffee strijkt neer in Oudenaarde

Open Coffee strijkt neer in Oudenaarde

Open Coffee strijkt neer in Oudenaarde

Binnenkort krijgt ook de stad Oudenaarde zijn eigen Open Coffee. Dit gratis netwerkmoment wordt er op 17 februari voor het eerst georganiseerd en is volledig nieuw in de regio. Deze informele netwerkevents zullen nadien telkens plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand van 8u15 tot 10u15 en zijn vrij toegankelijk voor iedereen die onderneemt. Na Gent en Aalst is Oudenaarde de derde stad in Oost-Vlaanderen die een Open Coffee organiseert.

Kristof Van Yperzele, business development manager bij Acerta: “Dankzij de samenwerking met verschillende partners worden zelfstandigen en ondernemingen nog beter ondersteund, wat hun organisatie enkel ten goede komt. Het platform biedt ons de mogelijkheid om dicht bij de starter, zelfstandige of werkgever te staan. Verder kan hij of zij zijn netwerk verder uitbouwen op dit event. Open Coffee is echt een voedingsbodem voor ondernemerschap geworden, dat blijkt ook uit vorige edities in andere steden.”

De kick-off vindt op 17 februari plaats in het Bedrijvencentrum Vlaamse Ardennen in de Meersbloem Melden 46 in Oudenaarde. De Open Coffee in Oudenaarde is een initiatief van SBB Accountants & Adviseurs, Bedrijvencentrum Vlaamse Ardennen, DigiConsult, Acerta en Made in Oost-Vlaanderen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.